Είναι στο δόσιμο που λαμβάνουμε.

Αγ. Φραγκίσκος Ασίζης

Προετοιμαζόμαστε για να εισέλθουμε στον τόπο του Ιερού Αισθησιασμού…

Προσφέρουμε η μία στην άλλη ΤΩΡΑ,
σε κάποιον δίπλα μας, κοντά μας, αυτή τη στιγμή, με εστίαση στο τι επιθυμούμε να μεταφερθεί από μέσα μας!

Κοιτάμε προσεκτικά όλο αυτό που φέρει ο Άλλος και του δίνουμε κάτι να τον εμπνεύσει. Ακολουθώντας πάντα εκείνο που θα αρέσει στον ίδιο, χωρίς να προβάλουμε εκείνα που εμείς νομίζουμε ή πιστεύουμε ότι « χρειάζεται» ή θα του αρέσει. Μένουμε στον ρόλο μας με καθαρότητα.

Ο τόπος του Ιερού Αισθησιασμού

Στη συνέχεια, ανοιγόμαστε στο να λάβουμε μαλακώνοντας το κέντρο καρδιάς, ανοίγοντας τα χέρια διάπλατα, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα και βγάζοντας τον αέρα με ήχο «Αααα» και χαμογελάμε. Επιτρέπουμε σε όλο μας το σώμα να χαμογελάσει και να ανοίξει, για να λάβει. Επαναλαμβάνουμε στα σημεία που νιώθουμε σφίξιμο.

Χαλαρώνουμε και βοηθάμε τον εαυτό μας με κάποια μουσική, μία μυρωδιά, μία όμορφη εικόνα, μία απαλή γεύση ή και ακουμπώντας κάτι μαλακό που μπορεί να έχουμε πάνω μας δίπλα μας. Όπου και να είμαστε υπάρχει πληθώρα ερεθισμάτων για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να αναζητήσει & να πάρει τα ΔΩΡΑ του! Εκείνο που χρειαζόμαστε για να έρθουμε πιo κοντά στο μέσα μας…

Ένα πανέμορφο ταξίδι Δούναι & Λαβείν

Μαζί αναζητούμε την προσφορά στον εαυτό, στη διαγενεολογική γραμμή των γυναικών & την εμπειρία του μοιράσματος στην οικογένεια, στις φιλίες & στον Έρωτα.

Ευθυμία Αδαμίδου, Συστημική & Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια, 6972719591, info@innerflow.gr