Καθώς πέφτουν οι μάσκες

μέσα από το μοίρασμα στον κύκλο αδελφές μου αγαπημένες.

Ιερός αισθησιασμός κύκλος γυναικών

Κοιτώ το πολύτιμό μου… το δικό μου, το δικό σου.

Εκείνο που ζει στα βάθη του ωκεανού μας και περιμένει να το αναζητήσουμε και να το καλέσουμε στην επιφάνεια της θάλασσάς μας.

΄πολύτιμο μαργαριτάρι ωκεανός

Εκείνο το πολύτιμο μαργαριτάρι, το οποίο υπάρχει και στο σώμα της γυναίκας και πολλές φορές νοσεί και περιορίζεται και παραμορφώνεται μέσα από σχήματα στερεότυπα, κακοποίηση, εκμετάλλευση και υποβιβασμό της σεξουαλικότητας και του αισθησιασμού ως γυναίκα. Πρώτα απ’ όλα από την ίδια, αλλά και από τον άνδρα και την κοινωνία.

https://www.projectparenting.gr/series/epanasindesi_me_ti_thilikotita_mou/

Η σύνδεση ενός υγιούς σώματος το οποίο έχει σύνδεση με το συναίσθημα, με την καρδιά, και με την ψυχή, είναι εκείνο που θα μας οδηγήσει σε μία πιο χαρούμενη και πιο ουσιαστική ζωή σε όλους τους ρόλους μας ως προσωπικότητες αλλά και στην εξέλιξη της ψυχής μας.

https://www.projectparenting.gr/series/i-mitera-einai-kai-gynaika/

Είσαι έτοιμη να γίνεις ορατή χωρίς μάσκες; Χωρίς το ψέμα, έτσι όπως είσαι αληθινή; Να μπορέσεις να προσελκύσεις και τον ανάλογο σύντροφο αλλά και τους ανάλογους φίλους και ανθρώπους στη ζωή σου;

Είσαι έτοιμη μετά να δεις αυτό το πολύτιμό σου μαργαριτάρι πώς μπορεί να συνεισφέρει προσφέροντας στον άλλον, στον κόσμο;

πολύτιμο μαργαριτάρι στη θάλασσα

Σε περιμένω… Μαζί να κοιταχτούμε, να ακούσουμε η μία την άλλη, να πιάσουμε το χέρι η μία της άλλης, να εμπνεύσουμε η μία την άλλη και εάν εσύ το επιλέξεις να είμαι μαζί σου μετά για να το υλοποιήσεις!

πολύτιμο μαργαριτάρι μάτια

Τολμηρό δεν λέω! Όμως γι’ αυτό ήρθαμε σ’ αυτή τη ζωή!

Και μπορούμε να ξεκινήσουμε ΤΩΡΑ.

Ευθυμία Αδαμίδου

Ευθυμία Αδαμίδου

Συστημική & Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Ευθυμία Αδαμίδου, με σπουδές στην ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία έχει προσφέρει πολύ μεγάλο έργο τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά. Είναι Ιδρύτρια του Inner Flow City Center για Ψυχολογική Υποστήριξη, Δημιουργική Έκφραση & Πνευματική Αφύπνιση το οποίο συνδυάζει τη Θεραπεία λόγου με τεχνικές & μεθόδους που αξιοποιούν και το σώμα, τις τέχνες και νέους τρόπος προσέγγισης της ολιστικής οπτικής & πρακτικής του «ΕΥ ΖΗΝ». Είναι μεγάλη μας χαρά που θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία και τις γνώσεις της!

Διαβάστε περισσότερα