Βίντεο

Εισαγωγή

Γίνε μέλος στο Project Parenting!

Επεισόδιο 1

Θέλεις να κάνεις παιδί και θέλεις να ενισχύσεις τη γονιμότητά σου;

Θέλεις να κάνεις παιδί και θέλεις να ενισχύσεις τη γονιμότητά σου;

Θέλεις να ενισχύσεις τη γονιμότητά σου; Δες το βίντεο και μάθε τρόπους να το πετύχεις και να γίνεις η μανούλα που ονειρεύεσαι!

Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε για να σε στηρίξει…

 • Να αποκτήσεις γνώση για το πώς μπορείς να ενισχύσεις και να διατηρήσεις τη γονιμότητά σου
 • Να μάθεις πώς οι συνήθειες και η διατροφή επηρεάζουν τη γονιμότητά σου και ποιες συνήθειες μπορείς να υιοθετήσεις
 • Να ανακαλύψεις πώς τα συναισθήματα επηρεάζουν τη γονιμότητά σου και να περιορίσεις όσα σε δυσκολεύουν

Το βίντεο αφορά εσενα που…

 • Σκέφτεσαι να κάνεις παιδιά
 • Δυσκολεύεσαι εδώ και καιρό
 • Έχεις ήδη κάνει ένα παιδί και θέλεις να κάνεις κι άλλο
 • Θέλεις να αλλάξεις τις συνήθειές σου
 • Θέλεις να ενισχύσεις την υγεία σου

Θέλεις να ενισχύσεις τη γονιμότητά σου; Παρακολούθησε το βίντεο, και:

 • Τι πρέπει να γνωρίζουμε από την αρχή της αναπαραγωγική ηλικίας σχετικά με τη γονιμότητα;
 • Ποιος είναι ο ρόλος μας ως γονείς να ενημερώσουμε τα παιδιά μας;
 • Η Γονιμότητα και η Υπογονιμότητα εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ταμπού για την κοινωνία μας. Είναι έτσι αυτό και γιατί;
 • Πώς μπορούμε ως γονείς να το αλλάξουμε αυτό;
 • Πώς ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει τη γονιμότητα μας μακροπρόθεσμα;
 • Πότε λέμε ότι ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει πρόβλημα γονιμότητας και πρέπει να συμβουλευτεί έναν ειδικό;

Για τα παραπάνω μας μιλούν η Παρασκευή Μεντζελοπούλου και η Έλλη Παπαδοπούλου.

H Παρασκευή Μεντζελοπούλου είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος, διπλωματούχος των American Board of Internal Medicine και American  Board of Endocrinology, Diabetes and Metabolism. Είναι η πρώτη διαπιστευμένη Ενδοκρινολόγος Health Coach στην Ελλάδα… Ιδιαίτερα πεδία ενδιαφέροντος αποτελούν η γυναικεία υγεία και η κύηση,η γονιμότητα, η πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και το lifestyle medicine.

H Έλλη Παπαδοπούλου, είναι Ψυχολόγος (BSc), με μεταπτυχιακές σπουδές ΜΒΑ και πιστοποιημένη NLP Global Trainer & Coach, Μeta-Trauma & PTSD Trainer & Consultant. Ιδιαίτερη εξειδίκευση και πάθος της η Γονιμότητα, η Υπογονιμότητα και η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Είναι δημιουργός & ιδρύτρια της HeartFert®, με αποστολή την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ατόμων, ζευγαριών και οικογενειών στο ταξίδι της Γονιμότητας, της Υπογονιμότητας ή άλλων προκλήσεων υγείας, και πέραν αυτών.

Γίνε μέλος σήμερα
Έλλη Παπαδοπούλου

Έλλη Παπαδοπούλου

Σύμβουλος Γονιμότητας & Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Ψυχολόγος

H Ελλη Παπαδοπούλου, είναι Ψυχολόγος (BSc), με μεταπτυχιακές σπουδές ΜΒΑ & πιστοποιημένη NLP Global Trainer & Coach, Μeta-Trauma & PTSD Trainer & Consultant. Ιδιαίτερη εξειδίκευση και πάθος της η Γονιμότητα, η Υπογονιμότητα και η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Είναι δημιουργός & ιδρύτρια της HeartFert®, με αποστολή την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ατόμων, ζευγαριών και οικογενειών στο ταξίδι της Γονιμότητας, της Υπογονιμότητας ή άλλων προκλήσεων υγείας, και πέραν αυτών. Tί επιθυμεί να είναι για σένα? Ενημερωμένη και γεμάτη περιέργεια συνταξιδιώτης σου, πάντα με εσένα οδηγό. H Γονιμότητα είναι τρόπος σκέψης και ύπαρξης και το Γόνιμο Mindset εφόδιο ζωής!

Διαβάστε περισσότερα
Παρασκευή Μεντζελοπούλου

Παρασκευή Μεντζελοπούλου

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος, με εξειδίκευση στον διαβήτη, πολυκυστικές ωοθήκες, υπογονιμότητα

H Παρασκευή Μεντζελοπούλου είναι Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος, διπλωματούχος των American Board of Internal Medicine και American Board of Endocrinology, Diabetes and Metabolism. Είναι η πρώτη διαπιστευμένη Ενδοκρινολόγος Health Coach στην Ελλάδα.. Ιδιαίτερα πεδία ενδιαφέροντος αποτελούν η γυναικεία υγεία και η κύηση,η γονιμότητα, η πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και το lifestyle medicine. Στόχος της είναι η ενημέρωση του ασθενούς, η ολιστική προσέγγιση του προβλήματος και η πρόληψη. Εστιάζει ιδιαίτερα στη φροντίδα της εγκύου, καθώς έτσι δίνεται η ευκαιρία να φροντίσει και την υγεία του εμβρύου αλλά και ολόκληρης της οικογένειας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργάζεται επιστημονικά με ιδιωτικά μαιευτήρια και νοσοκομεία

Διαβάστε περισσότερα