Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

5 μύθοι για τον Θηλασμό και πώς να τους καταρρίψεις!

5 μύθοι για τον θηλασμό και πώς να τους καταρρίψεις!

Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τον θηλασμό και σε αυτό το βίντεο θα μάθεις πώς να τους καταρρίψεις! Βλέποντας το βίντεο θα αποκτήσεις…

  1. Πιο χαλαρή εμπειρία θηλασμού! Η παραπληροφόρηση και οι μύθοι γύρω από τον θηλασμό είναι σημαντική πηγή άγχους για τις νέες μητέρες. Το να μάθεις την αλήθεια θα σε χαλαρώσει!
  2. Περισσότερη αυτοπεποίθηση! Ο θηλασμός μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία, ιδίως όταν ακούς λάθος πληροφορίες! Μάθε την αλήθεια και απόκτησε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ικανότητά σου να θηλάσεις με επιτυχία!
  3. Ουσιαστική υποστήριξη! Ο θηλασμός μπορεί να είναι μια πολύ μοναχική εμπειρία. Μαθαίνοντας τις προκλήσεις, μπορείς να ζητήσεις καλύτερη υποστήριξη, που θα σου προσφερθεί με ενσυναίσθηση!

Αυτό το βίντεο έχει δημιουργηθεί με πολλήηηηη αγάπη για σένα που…

  • Περιμένεις παιδί: Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” λέει η παροιμία! Η παρακολούθηση του βίντεο σχετικά με την κατάρριψη των μύθων του θηλασμού, θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς για πιθανές προκλήσεις ή παρανοήσεις γύρω από τον θηλασμό και θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την απόφασή σου να θηλάσεις.
  • Είσαι νέος γονιός: Εάν έχεις γεννήσει πρόσφατα και θηλάζεις αυτή τη στιγμή, παρακολουθώντας το βίντεο, θα σε βοηθήσει να ξέρεις πώς να απαντήσεις σε ανθρώπους που σου λένε διαρκώς ανακρίβειες και σε κρίνουν για τον θηλασμό σου, αλλά και να βρεις πρακτικές λύσεις στις προκλήσεις που ήδη αντιμετωπίζεις!
  • Θέλεις να ενισχύσεις τη σύνδεση με το παιδί σου: Θα κατανοήσεις καλύτερα τη σημασία του μητρικού θηλασμού για την ενίσχυση του δεσμού γονέα-παιδιού. Αυτό μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της σχέσης σας και στο να απολαύσεις και εσύ και το παιδί σου όχι μόνο τα βιολογικά αλλά και όλα τα συναισθηματικά οφέλη του θηλασμού!

Δες το βίντεο και…

✔️ Πάρε έγκυρη πληροφορία από την κορυφαία ειδικό θηλασμού Σοφία Δούμα
✔️ Βάλε τέλος στους μύθους του θηλασμού
✔️ Νιώσε σιγουριά για τις επιλογές σου 
✔️ Βρες την κοινότητα που σε καταλαβαίνει. Εμείς και οι συνεργάτες μας είμαστε πάντα δίπλα σου! 

  • International Lactation Consultant Association (ILCA). (2012). Core Curriculum For Lactation Consultant Practice (3rd revised εκδ.). United States: Jones and Bartlett Publishers, Inc.
  • Riordan, J., & Wambach, K. (2009). Breastfeeding And Human Lactation 4th Edition (4th εκδ.). Jones & Bartlett Learning.
  • Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού. (2015). Μητρικός Θηλασμός: Οδηγός για Επαγγελματίες Υγείας. (Ι. Αντωνιάδου- Κουμάτου, & Α. Σοφιανού, Επιμ.) Αθήνα, Ελλάδα.
Πάρε την προσφορά!
Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Σοφία Δούμα. Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της. Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Το όνειρό της είναι η υποστήριξη και η φροντίδα προς τις γυναίκες και την οικογένεια, με ενσυναίσθηση και σεβασμό. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα
Κύκλος

Σε συνεργασία με:

Κύκλος

Ο Κύκλος ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών και των οικογενειών τους. Λειτουργεί από το 2015, στηρίζοντας τη γυναίκα ολιστικά, στην περιγεννητική περίοδο, στη γονεϊκότητα αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή που το έχει ανάγκη. Μάθε περισσότερα για τον Κύκλο στην πλατφόρμα μας!

Διαβάστε περισσότερα