Αναρωτιέστε ποιες ταινίες μπορείτε να δείτε με τα παιδιά για τα Χριστούγεννα; Ποιες ταινίες είναι για όλη την οικογένεια και μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν, να νιώσουν, να μάθουν;

Πάμε να δούμε ταινίες για όλη την οικογένεια για τα Χριστούγεννα , από 3 μέχρι 103 χρονών.

Ταξίδι στο κέντρο της Γής, κι από εκεί παντου!

Σε αυτό το φιλμ, θα έχουμε την ευκαιρία οικογενειακώς, να ταξιδέψουμε σε διάφορα μέρη του κόσμου και να μαγευτούμε από τα πρόσωπα, τις εικόνες, τις μελωδίες και τις μουσικές! Τα παιδιά μας θα καταλάβουν με πολύ όμορφο τρόπο την πολυποικιλότητα του κόσμου μας: HUMAN’s Musics – A film by Yann Arthus-Bertrand / Composed by Armand Amar.

4+1 ταινίες για όλη την οικογένεια για τα Χριστούγεννα

Ένα ντοκιμαντέρ για τον συναισθηματικό δεσμό με ένα χταπόδι!

Εάν έχετε Netflix, θα βρείτε πολλές επιλογές με αναζήτηση «ντοκιμαντέρ», εμείς  έχουμε ξεχωρίσει: «Ο δάσκαλός μου, το χταπόδι». Είναι υπέροχο να βλέπεις την δύναμη της Σύνδεσης που έχουμε όλα τα πλάσματα αυτής της Γής!

Μια καθαρά Χριστουγεννιάτικη ταινία!

Σε αυτό το τρυφερό παραμύθι, η πίστη ενός μικρού αγοριού στο πνεύμα των εορτών αναγεννιέται: δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει στην μαγεία! Από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

4+1 ταινίες για όλη την οικογένεια για τα Χριστούγεννα

All time classic από τις ταινίες για όλη την οικογένεια που… ξεχωρίζει

Σίγουρα στο δικό μας σπίτι, μέσα στις γιορτές θα ξαναπαίξει Η Βαϊάνα (πρωτότυπος τίτλος: Μoana). Είναι ένας ύμνος για την προστασία του περιβάλλοντος, είναι μια πολύ ελπιδοφόρα νέα αρχή για την Disney στη δημιουργία δυναμικών γυναικείων προτύπων, μακριά από τις πριγκιπισσούλες που κουβαλάμε από την δεκαετία του ’30 και ναι, το Moana είναι ένα non-gendered όνομα. Δεν θέλουμε και πολλούς άλλους λόγους!
Πάρτε μια γεύση!

Μια ταινία που όλες και όλοι χρειάζεται να έχουμε δει!

Αν δεν έχετε δει ακόμη «Τα μυαλά που κουβαλάς» είναι μια υπέροχη ευκαιρία! Όλοι μαζί, οικογενειακώς θα μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ πιο βαθιά και πολύπλευρα συναισθήματα όπως, η Χαρά, ο  Φόβος, ο Θυμός, η Αηδία, η  Θλίψη. Η ταινία κέρδισε Oscar καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και μια θέση στις πρώτες επιλογές της ταινιοθήκης μας σίγουρα! Κάθε φορά, ανακαλύπτουμε και νέες πληροφορίες και κατανοούμε πιο βαθιά πως λειτουργούν τα συναισθήματά μας!

Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα