4+1 ιδέες για δώρα για μωρά που θα κάνουν την διαφορά!

Ας πρωτοτυπήσουμε και ας σκύψουμε με ενδιαφέρον στα φετινά δώρα των παιδιών μας! Πόσα φορμάκια θα πάρεις; Πόσα καλτσάκια; Πόσα μπλουζάκια που δεν θα του κάνουν μετά από 2 μήνες; Αν θέλεις να πάρεις κάνεις πρωτότυπα δώρα για μωρά, σε έχουμε εδώ. Κάποια μπορούν να λειτουργήσουν και συνοδευτικά. 

Πάμε να δούμε δώρα για μωρά που θα εκπλήξουν

Ήχος για κάθε ηλικία!

Μια όμορφη ιδέα είναι καλτσάκια με κουδουνάκι! Φανταστείτε ήχους χαράς όταν τα ποδαράκια του ανεβοκατεβαίνουν και κουνιούνται πέρα δώθε! Με ήχους επίσης, είναι και δωράκι που συνδυάζει το παιδικό φωτιστικό σε σχήμα π.χ. ζώου που λειτουργεί και σαν προτζέκτορας για έναστρο ουρανό σε κίνηση, ενώ παράλληλα ακούγεται απαλή μουσική! Πιο μεγάλο μωρό, μπορεί να κρατάει στο χεράκι του το δικό του εκπαιδευτικό ραδιοφωνάκι και να γίνεται η αλλαγή της πάνας μια ευχάριστη διαδικασία (να και ένα δώρο για τους γονείς!)

Οι μυρωδιές είναι δώρα για μωρά! Πώς;

Πάρτε μπουκαλάκια και βάλτε μέσα φύλλα από βασιλικό, δυόσμο, κανέλα, λεβάντα και φέτες λεμονιού και δώστε το στο μικρούλι να τα μυρίσει. Έξω από τα μπουκαλάκια μπορείτε να έχετε ζωγραφίσει ή να έχετε κολλήσει φωτογραφίες από το περιεχόμενο και να ενισχυθεί έτσι και το λεξιλόγιο.

Montessori

Επενδύστε στις Sensory Σφαίρες Ήχου από σκληρό ανοξείδωτο ατσάλι! Θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι όχι μόνο για το μωρό σας! Της ίδιας λογικής (μοντεσσόρι) είναι οι Διασυνδεδεμένοι Κρίκοι και οι Βρεφικοί δίσκοι με Ήχους!

Βιβλίο

Βιβλία φυσικά! Από μωρά ακόμα, ναι! «Θα σ’αγαπώ ό,τι κι αν γίνει», λέει η επιλογή που δεν θα έπρεπε να λείπει από κανένα σπίτι και όσο το διαβάζουμε στα μωρά μας τόσο ενισχύουμε μέσα μας αυτή τη δυνατή πεποίθηση!

Ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων παρέα με έναν φίλο!

Μια τραβηχτή ξύλινη τρεχαλίτσα με σχοινάκι, μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του μικρού σας μωρού! Εμείς είχαμε ένα κροκοδειλάκι που το είχαμε ονοματίσει «Κρού-Κρού» και συχνά έβγαινε και στις εξωτερικές βόλτες μαζί μας!

Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα