Επειδόσια

Εισαγωγή

Το συναισθηματικό μονοπάτι από τη θεραπεία στην πρόληψη

Επεισόδιο 1

Το συναισθηματικό μονοπάτι από τη θεραπεία στην πρόληψη

Μπορεί να έχει νοσήσει κάποιος δικός σου. Μπορεί κάποιος φίλος σου ή ακόμα κι εσύ. Μπορεί να είναι η δική σου ιστορία ή κάποιου αγαπημένου σου. Την Πέμπτη 4/2, η Ευθυμία Αδαμίδου μιλά live στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/projectparentingplatform με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τον Καρκίνο. Τολμά και ανοίγεται με ένα προσωπικό μοίρασμα για αυτή την ασθένεια η οποία φοβίζει και μόνο από το άκουσμα του ονόματός της. Ως Άνθρωπος αλλά και ως ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια σπάει μύθους και προσκαλεί όλους να νιώσουν τι ευκαιρίες μπορεί να φέρει στη ζωή, είτε από τη θέση του ασθενή, είτε από την οικογένεια, ή κάποιου αγαπημένου ανθρώπου. Θα μιλήσει για θέματα όπως:?Ολοκληρωμένη φροντίδα εαυτού και Πρόληψη – Μύθοι & Ιστορίες.
?Διάγνωση και Συναισθήματα από την αρχή μέχρι και το τέλος της θεραπείας.
?Επιλογή Θεραπείας και Διαχείριση αλλαγών στην καθημερινότητα σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα.
?Η φροντίδα από οικογένεια & σημαντικούς αγαπημένους ανθρώπους / Αντιμετώπιση περίγυρου και κοινωνικός «στιγματισμός».
?Διαμόρφωση νέου πλαισίου υποστήριξης, προστασίας και φροντίδας με ειδικούς για καλή ψυχολογία και σωματική ευεξία.
?Σύνδεση οικογενειακής ιστορίας / διαγενεολογικής γραμμής & άλλων παραγόντων ως εξήγηση για το νόσημα.
?Ο Καρκίνος ως ευκαιρία εξέλιξης και όχι ως τιμωρία. Μπες στην παρέα μας για να μιλήσουμε για αυτό το ευαίσθητο θέμα και κάνε στη Μία τις δικές σου ερωτήσεις.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό βασίζεται στην επαγγελματική μου εμπειρία, την οποία έχω συλλέξει μέσα από συνεδρίες, σεμινάρια και ομάδες  που πραγματοποιώ. Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε και το προφίλ μου στο Project Parenting, ώστε να δείτε τόσο την εκπαίδευση μου όσο και την επαγγελματική μου εμπειρία.

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!
Ευθυμία Αδαμίδου

Ευθυμία Αδαμίδου

Συστημική & Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Ευθυμία Αδαμίδου, με σπουδές στην ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία έχει προσφέρει πολύ μεγάλο έργο τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά. Είναι Ιδρύτρια του Inner Flow City Center για Ψυχολογική Υποστήριξη, Δημιουργική Έκφραση & Πνευματική Αφύπνιση το οποίο συνδυάζει τη Θεραπεία λόγου με τεχνικές & μεθόδους που αξιοποιούν και το σώμα, τις τέχνες και νέους τρόπος προσέγγισης της ολιστικής οπτικής & πρακτικής του «ΕΥ ΖΗΝ». Είναι μεγάλη μας χαρά που θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία και τις γνώσεις της!

Διαβάστε περισσότερα