Μπορεί να έχει νοσήσει κάποιος δικός σου. Μπορεί κάποιος φίλος σου ή ακόμα κι εσύ. Μπορεί να είναι η δική σου ιστορία ή κάποιου αγαπημένου σου. Την Πέμπτη 4/2, η Ευθυμία Αδαμίδου μιλά live στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/projectparentingplatform με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τον Καρκίνο. Τολμά και ανοίγεται με ένα προσωπικό μοίρασμα για αυτή την ασθένεια η οποία φοβίζει και μόνο από το άκουσμα του ονόματός της. Ως Άνθρωπος αλλά και ως ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια σπάει μύθους και προσκαλεί όλους να νιώσουν τι ευκαιρίες μπορεί να φέρει στη ζωή, είτε από τη θέση του ασθενή, είτε από την οικογένεια, ή κάποιου αγαπημένου ανθρώπου. Θα μιλήσει για θέματα όπως:?Ολοκληρωμένη φροντίδα εαυτού και Πρόληψη – Μύθοι & Ιστορίες.
?Διάγνωση και Συναισθήματα από την αρχή μέχρι και το τέλος της θεραπείας.
?Επιλογή Θεραπείας και Διαχείριση αλλαγών στην καθημερινότητα σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα.
?Η φροντίδα από οικογένεια & σημαντικούς αγαπημένους ανθρώπους / Αντιμετώπιση περίγυρου και κοινωνικός «στιγματισμός».
?Διαμόρφωση νέου πλαισίου υποστήριξης, προστασίας και φροντίδας με ειδικούς για καλή ψυχολογία και σωματική ευεξία.
?Σύνδεση οικογενειακής ιστορίας / διαγενεολογικής γραμμής & άλλων παραγόντων ως εξήγηση για το νόσημα.
?Ο Καρκίνος ως ευκαιρία εξέλιξης και όχι ως τιμωρία. Μπες στην παρέα μας για να μιλήσουμε για αυτό το ευαίσθητο θέμα και κάνε στη Μία τις δικές σου ερωτήσεις.

Θέλεις να βλέπεις δραστηριότητες και webinars; Γίνε μέλος τώρα
Ευθυμία Αδαμίδου

Ευθυμία Αδαμίδου

Συστημική & Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια

Εκπαίδευση Bachelor: Ψυχολογία, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Deree College, 1995 Πιστοποιημένες Εξειδικεύσεις: Συστημική /Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια , Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, 1999 Συστημική Σύμβουλος στην Καταξιωτική προσέγγιση,...

Διαβάστε περισσότερα