Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Πώς ο τρόπος που μαθαίνουν να σκέφτονται τα παιδιά επηρεάζει τις δυνατότητές τους;

Πώς ο τρόπος που μαθαίνουν να σκέφτονται τα παιδιά επηρεάζει τις δυνατότητές τους;

Με τη γέννηση, κιόλας, ενός παιδιού ξεκινά ο προσωπικός του “άθλος”, το προσωπικό του “ταξίδι του ήρωα” (a hero’s journey) σε έναν κόσμο με πολλούς και σημαντικούς σταθμούς. Η διαχείριση του ταξιδιού αυτού και το πώς θα επιλέξει να βιώσει την παραμονή του σε κάθε σταθμό τείνει να επηρεάζει τη στάση του παιδιού και τη ματιά του σε κάθε μελλοντικό βήμα στη ζωή του.

Με άλλα λόγια, ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνουν να σκέφτονται, διαμορφώνει τον κόσμο των δυνατοτήτων τους

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το να ξέρουμε πώς να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη της ποιοτικότερης εκδοχής του εαυτού τους και τη διαμόρφωση του κόσμου των δυνατοτήτων τους αποτελεί πρόκληση και σημαντικό έργο όχι μόνο για το κάθε παιδί, αλλά και για την καλλιέργεια ενός φυτώριου νέας γενιάς σκέψης.

Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε στα παιδιά, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης τους. Υπάρχουν και πολλά ακόμα εργαλεία που θα εξερευνήσουμε για να διευκολύνουμε αυτό το ταξίδι του ήρωα των παιδιών. Κάθε παιδί είναι ο ήρωας της δικιάς του ιστορίας. Το παιχνίδι, η μά σκέψης των παιδιών μπορεί λοιπόν να διευρυνθεί μέσα από τον τρόπο που τους μιλάμε.

Τι προτείνει το σύστημα NLP;

H nlpgreece® συνεργάτης του Project Parenting πρωτοπορεί στο πεδίο εφαρμογών και εξειδικεύσεων του συστήματος NLP, εμπλουτίζοντας τις μεθοδολογίες της με τελευταίας γενιάς προσεγγίσεις. 

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει ένα μεγάλο συνέδριο κάθε χρόνο, που αφορά σε ένα ξεχωριστό εξειδικευμένο πρωτόκολλο εφαρμογής, και φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις του NLP από όλο τον κόσμο στη στην Ελλάδα. 

Τη φετινή χρονιά το NLP είναι αφιερωμένο στην Εκπαίδευση και την Οικογένεια – και  φυσικά το Project Parenting δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Φροντίσαμε να σας προσφέρουμε μια πρώτη γεύση και ματιά από το τι θα δούμε σ’ αυτό το συνέδριο 25 – 29 Μαΐου, συζητώντας από πριν με την ομάδα.

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!
Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Founder - NLPGreece®, Senior Partner - Synolic®Development Systems

Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου είναι Founder του NLPGreece®. Όπως λέει και η ίδια "Όλοι οι άνθρωποι στη χώρα μας να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης με επιστημονικό τρόπο, στα οφέλη που προσφέρει το σύστημα NLP για την ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, υιοθέτηση νέων ρόλων, εγχειρημάτων, αντιμετώπιση και ανάληψη προκλήσεων".

Διαβάστε περισσότερα
Μαριάννα Αντωνακάκη, ΜΑ

Μαριάννα Αντωνακάκη, ΜΑ

MindsetMaps™ Partner & Consultant, Trainer in nlpgreece®, Δημιουργός του NowLetsPlay®

H Μαριάννα Αντωνακάκη θεωρώντας πως η εκπαίδευση είναι μια δια βίου διαδικασία που προσεγγίζεται συνολικά στο πώς επιδρά στην εξέλιξη του ανθρώπου, ξεκίνησε τις σπουδαστικές της διαδρομές με στόχο να μη σταματήσει όσο ζει...

Διαβάστε περισσότερα
nlpgreece®

Σε συνεργασία με:

nlpgreece®

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά, το nlpgreece®, τους πρωτοπόρους στην επιστημονική εφαρμογή & εκπαίδευση του συστήματος NLP από το 1998 στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Με στόχο τους να δώσουν σε όλους τους ανθρώπους τις τεχνικές του συστήματος, ώστε να κάνουν τις τομές που στοχεύουν. Μπαίνουν στην ομάδα μας για να προσφέρουν εξειδικευμένες δράσεις για την οικογένεια, το παιδί και τον γονέα σε κάθε ρόλο του (μέσα και έξω από το σπίτι).

Διαβάστε περισσότερα