Κρατάμε τα μωρά μας αγκαλιά όλο και περισσότερο γιατί έχουμε αρχίσει και καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό. Το babywearing είναι η τέλεια λύση για να είναι αυτή η αγκαλιά άνετη, ασφαλής και ευχάριστη, για να μη νιώθουμε οι γονείς ότι χάνουμε στιγμές απ’ τη ζωή μας, αλλά και για να μη στερείται το μωρό την αγκαλιά μας. Σε αυτή τη σειρά θα μιλήσουμε για το babywearing, για το πώς μας βοηθάει και για το πώς εφαρμόζεται με άνεση και ασφάλεια. Θα γνωρίσουμε τα είδη εργονομικών μάρσιπων και τι πρέπει να προσέχουμε στην επιλογή του μάρσιπου που μας ταιριάζει.

Στόχοι σειράς:

  1. Να αναγνωρίσουμε τα οφέλη τη αγκαλιάς και τα οφέλη του babywearing για το μωρό και τους γονείς
  2. Να γνωρίσουμε τα διαφορετικά είδη εργονομικών μάρσιπων και τα κριτήρια για σωστή επιλογή
  3. Να δούμε σε πραγματικό χρόνο πώς φοριέται ένας εργονομικός μάρσιπος αγκαλιάς
  4. Να δούμε τη σημασία της σωστής τοποθέτησης και χρήσης των μάρσιπων
  5. Να δούμε τη σημασία της σωστής εκπαίδευσης και καθοδήγησης
Στέλλα Σταμουλάκη

Στέλλα Σταμουλάκη

Babywearing consultant

Εκπαίδευση Πτυχίο: Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 1997 Μεταπτυχιακό: Executive Msc στις Επιστήμες των Αποφάσεων, 2003, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Babywearing Consultancy Courses Foundation Course,...

Διαβάστε περισσότερα
Asteraki Slings – Babywearing.gr

Σε συνεργασία με:

Asteraki Slings – Babywearing.gr

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά στην ομάδα μας τα Asteraki Slings και το babywearing.gr που έφερε το babywearing στην Ελλάδα και μας μαθαίνει να φοράμε τα μωρά μας εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια! Αν θέλεις να διαλέξεις έναν ποιοτικό, εργονομικό μάρσιπο αγκαλιάς για το μωρό σου, εδώ θα σε βοηθήσουν να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Θα βρεις επαγγελματία Σύμβουλο Babywearing να σε εκπαιδεύσει και να λύσει δωρεάν κάθε απορία σου σχετικά με το πώς να φοράς το μωρό σου, ακόμα κι αν οι ανάγκες σου είναι εξειδικευμένες και ακόμα κι αν είσαι εκτός Αθήνας (ή και εκτός Ελλάδας)!

Διαβάστε περισσότερα