4+1 ιδέες για δώρα που θα κάνουν την διαφορά!

Ας πρωτοτυπήσουμε και ας σκύψουμε με ενδιαφέρον στα φετινά δώρα για εμάς! Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι έχεις ψωνίσει για όλους, αλλά δεν έχεις πάρει δώρα για εσένα. Όχι πολλά, ούτε καν ένα. 

Πάμε να δούμε όλα τα δώρα για εσένα

Το απόλυτο φροντιστικό δώρο!

Ε ναι, με μασάζ  θα ξεκινήσω! Με τι άλλο! Χαλαρωτικό, θεραπευτικό, πελμάτων, προσώπου, νευρομυϊκό, Σουηδικό, Κινεζικό, Σιάτσου, Αγιουβέρδικο, με αρώματα, με πέτρες, με τέσσερα χέρια ακόμη και με δεκάξι χέρια, σε όλα θα πω ΝΑΙ!

4+1 δώρα για εσένα από εσένα!

Στολιδάκια, τα αστραφτερά δώρα για εσένα!

Τελευταία, χαζεύω κάτι φεγγαρένια στολίδια, όμορφα σκουλαρίκια, βραχιόλια, περιδέραια, καρφιτσούλες, στολίδια για το λαιμό, για τα μαλλιά, για διάφορα μέρη του σώματος και σκέφτομαι πόσο ωραίο είναι να περικλειόμαστε από κομμάτια που έχουν συμβολική και συναισθηματική αξία!

Χρηστικό δώρο!

Δεν θα ξόδευα ποτέ χρήματα για να πάρω πυτζάμες για την εαυτή μου!!! Αλλά όσες φορές μου το έχουν κάνει δώρο, το νιώθω ένα πολύ ζεστό και χουχουλιάρικο! Εμένα προσωπικά μου αρέσουν και οι χειμωνιάτικες ρομπίτσες και τα παιδάκια μου κουρνιάζουν στη φλισένια της αίσθηση με τα γνωστά κλειστά ματάκια και τον αντίστοιχο χουχουλιάρικο ήχο! Το σετάρισμα με καλτσοπαντοφλίτσες μάλλινες πάει σετ με ένα διήμερο στο χειμωνιάτικο Πήλιο, αλλά ας είναι άλλο δώρο αυτό!

Δώρο Εμπειρία!

Αυτό που θα κάνω σίγουρα εγώ η ίδια δώρο στην εαυτή μου φέτος, θα είναι ένα από τα βιβλία που θέλω να διαβάσω:
«MIDDLESEX»
«O καστανάνθρωπος»
«Η γιαγιά μου σας χαιρετά και ζητάει συγγνώμη»

4+1 δώρα για εσένα από εσένα!

Δώρα για εσένα, δώρα και για εμένα!

Μόλις σκέφτηκα πως αυτό το αρθράκι, θα μπορώ να το ποστάρω στον τοίχο μου και θα το δουν αγαπημένοι μου άνθρωποι (πλησιάζουν και τα γενέθλια μου! γουάου!)

Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα