Περιγραφή

Πάμε να σπάσουμε μαζί τους 5 πιο κοινούς μύθους γύρω από τον θηλασμό και πίστεψέ μας, η αλήθεια γύρω από τον θηλασμό… θα σε απελευθερώσει!

Πώς μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό το webinar;

Αυτό το webinar είναι ανοιχτό και δωρεάν προς όλους.
Κλείσε τη θέση σου δωρεάν και εμείς θα σου στείλουμε με email το link σύνδεσης και όλες τις πρακτικές πληροφορίες.
Σε περιμένουμε.

Τι θα κερδίσεις από το live

Θα αποκτήσεις…

  • Πιο χαλαρή εμπειρία θηλασμού!
    Η παραπληροφόρηση και οι μύθοι γύρω από τον θηλασμό είναι σημαντική πηγή άγχους για τις νέες μητέρες. Το να μάθεις την αλήθεια θα σε χαλαρώσει!
  • Περισσότερη αυτοπεποίθηση!
    Ο θηλασμός μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία, ιδίως όταν ακούς λάθος πληροφορίες! Μάθε την αλήθεια και απόκτησε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ικανότητά σου να θηλάσεις με επιτυχία!
  • Ουσιαστική υποστήριξη! Ο θηλασμός μπορεί να είναι μια πολύ μοναχική εμπειρία. Μαθαίνοντας τις προκλήσεις, μπορείς να ζητήσεις καλύτερη υποστήριξη, που θα σου προσφερθεί με ενσυναίσθηση!

Σε ποιον απευθύνεται

Αυτό το webinar έχει δημιουργηθεί με πολλήηηηη αγάπη για σένα που…

  • Περιμένεις παιδί: “Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” λέει η παροιμία! Το webinar θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς για πιθανές προκλήσεις ή παρανοήσεις γύρω από τον θηλασμό.
  • Είσαι νέος γονιός: Εάν θηλάζεις αυτή τη στιγμή, θα μάθεις πώς να απαντήσεις σε ανθρώπους που σου λένε διαρκώς ανακρίβειες και σε κρίνουν για τον θηλασμό, αλλά και να βρεις πρακτικές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις!
  • Θέλεις να ενισχύσεις τη σύνδεση με το παιδί σου: Θα κατανοήσεις τη σημασία του θηλασμού για την ενίσχυση του δεσμού γονέα-παιδιού. Αυτό θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της σχέσης σας και στο να απολαύσεις και εσύ και το παιδί σου, όχι μόνο τα βιολογικά, αλλά και όλα τα συναισθηματικά οφέλη του θηλασμού!

Κλείσε τη θέση σου σήμερα και μάθε ποιοι είναι οι μύθοι για τον θηλασμό και πώς να τους καταρρίψεις!

✔️ Πάρε έγκυρη πληροφορία από την κορυφαία ειδικό θηλασμού Σοφία Δούμα
✔️ Κάνε τις δικές σου ερωτήσεις και πάρε απαντήσεις ζωντανά
✔️ Βάλε τέλος στους μύθους του θηλασμού
✔️ Νιώσε σιγουριά για τις επιλογές σου 
✔️ Βρες την κοινότητα που σε καταλαβαίνει. Εμείς και οι συνεργάτες μας είμαστε πάντα δίπλα σου!

Ομιλητές

Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Σύμβουλος Θηλασμού, Μαία

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Σοφία Δούμα. Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της. Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Το όνειρό της είναι η υποστήριξη και η φροντίδα προς τις γυναίκες και την οικογένεια, με ενσυναίσθηση και σεβασμό. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές

Κύκλος

Κύκλος

Κέντρο εκπαίδευσης

Ο Κύκλος ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών και των οικογενειών τους. Λειτουργεί από το 2015, στηρίζοντας τη γυναίκα ολιστικά, στην περιγεννητική περίοδο, στη γονεϊκότητα αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή που το έχει ανάγκη. Μάθε περισσότερα για τον Κύκλο στην πλατφόρμα μας!

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρτης για Ορφέως 21, Ηλιούπολη, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Ορφέως 21, Ηλιούπολη, Ελλάδα