Περιγραφή

Γνωρίζεις ότι μέσα σου υπάρχει πάντα ενεργό το εσωτερικό παιδί; Ακούς τη φωνή του; Τις ανάγκες του; Έχεις διαπιστώσει παιδικές συμπεριφορές ή και αναζήτηση εκπλήρωσης αναγκών σου από άλλους που έμειναν ανεκπλήρωτες από την παιδική ηλικία;

Όλοι έχουμε ένα μικρό παιδί κρυμμένο μέσα μας, το οποίο κρατά εγκλωβισμένα συναισθήματα, φόβους και αρνητικές εμπειρίες. Αυτό το “τραυματισμένο” συναισθηματικά παιδί από φόβους, εγκατάλειψη, έλλειψη στοργής & αγάπης, από σκληρή συμπεριφορά ή άλλες άσχημες συμπεριφορές, έπαψε να μεγαλώνει.

Μπορεί εμείς να μεγαλώνουμε και να “ενηλικιωνόμαστε“, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια μας όμως ένα κομμάτι του εαυτού μας συνεχίζει να μένει αυτό το “παιδί” που πληγώθηκε. Αν το κρατήσουμε πληγωμένο αυτό το παιδί θα ελέγχει τη ζωή μας δημιουργώντας δυνατά ξεσπάσματα θυμού, εξαρτητικές συμπεριφορές, εκτός ελέγχου αντιδράσεις, τοξική γονεϊκή επικοινωνία, δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις. Και όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την προσπάθεια του να εισακουστεί, να αναγνωριστεί και να θεραπευτεί.

Γνώρισε το εσωτερικό παιδί

Τι είναι;

Το εσωτερικό παιδί είναι εκείνο ακόμη το μέρος του υποσυνειδήτου το οποίο σκέφτεται, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν παιδί. Αποτελεί μέρος του υποσυνειδήτου σου και εκεί βρίσκονται αποθηκευμένες όλες οι καταγραφές της παιδικής σου ηλικίας.

Περιεχόμενα eBook:

  1. Εισαγωγή
  2. Γνώρισε το εσωτερικό παιδί
  3. Ανακάλυψε ποιος τύπος εσωτερικού παιδιού είσαι!
  4. Θεράπευσε το εσωτερικό σου παιδί 

Γράφουν οι:

Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου

Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου

Leadership & Jughian Coach, Holistic Facilitator

Η Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου είναι Leadership & Jughian Coach, Holistic Facilitator & Self - Awareness Mentor. Η Αλεξάνδρα έπειτα από ένα πολυετές και ανατρεπτικό ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης ίδρυσε την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Aican.....Healing & Coaching Etheric Academy”. Το μεγαλύτερο κίνητρο και όνειρό της είναι να προσφέρει, Καθοδήγηση, Υποστήριξη και Αγάπη, στους ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξελίξουν και τον εαυτό τους. Υποστηρίζει κάθε άνθρωπο, άνδρες και γυναίκες, που επιθυμεί να φέρει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μέσα από την επαφή τους με τα Συναισθήματά τους και τον Εσωτερικό Εαυτό τους.

Διαβάστε περισσότερα