Πίνακας περιεχομένων

Καθημερινά συναντώ ζευγάρια που προσπαθούν πολύ

Μήνα με το μήνα. Κάθε μέρα, βήμα – βήμα. Σηκώνονται και κοιμούνται μόνο με αυτή την σκέψη…

  • Πότε θα έρθει η δική μου σειρά;
  • Πότε θα έρθει η δική μας σειρά;

Αδειάζουν και γεμίζουν σαν θερμοφόρες. Σε κάθε κύκλο περιόδου… Σε κάθε κύκλο εμβρυομεταφοράς… Σε κάθε προσπάθεια γονιμοποίησης. Σηκώνονται και δύουν σαν τους καλοκαιρινούς ήλιους. Γεμάτοι, ζεστοί αλλά συνάμα κουρασμένοι. Έτοιμοι να βυθιστούν στη θάλασσα μια για πάντα και να μην σηκωθούν ποτέ ξανά. Όμως πέφτουν, σηκώνονται και προχωράνε.

Ψάχνουν, αναρωτιούνται, ακούνε και μιλάνε.

Δοκιμάζουν, ρισκάρουν, συνδέονται.

Τέτοια ζευγάρια με γεμίζουν ελπίδα… Σε κάθε συνεδρία όταν με ρωτούν…

Πώς μπορώ να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τη γονιμότητα μου;

  • Πώς μπορώ συνειδητά και ολιστικά να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο το σύστημά μου για να πετύχει μια υγιής σύλληψη;
  • Πώς μπορώ να συνδεθώ περισσότερο με το σώμα μου;
  • Με το σύντροφο μου; Και να δουλέψουμε μαζί και οι δύο ταυτόχρονα το θέμα της γονιμότητας;

Και φτάνει η μέρα που η ερώτηση γίνεται βίωμα. Που το μεμονωμένο βίωμα γίνεται τρόπος ζωής. Τρόπος έκφρασης, τρόπος αγάπης.

Και είναι τόσο μοναδικό…

…να βλέπεις μέσα από τις συνεδρίες να γεννιούνται νέοι, πραγματικοί εαυτοί. Νέοι γονείς. Ένα νέο ολοκληρωμένο ζευγάρι. Δύο καινούργιοι άνθρωποι που θεραπεύονται συνειδητά, ολιστικά… για να είναι τόσο οι ίδιοι με τους εαυτούς τους καλά όσο και με την οικογένεια που θέλουν να δημιουργήσουν.

…Συνειδητά πετούν από πάνω τους τη μαύρη κουκούλα που φορούν και έκρυβαν τόσα χρόνια όλες τις ατέλειες τους. Φωτίζεται το αληθινό και πραγματικό τους πρόσωπο. Αγκαλιάζονται και προχωρούν μαζί, για την ολοκλήρωση της ύπαρξης τους.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Αν θέλεις να προετοιμαστείς ολιστικά για τη μητρότητα και να ενισχύσεις τη γονιμότητα σου, έλα στα ομαδικά ή ατομικά σεμινάρια.

Ξεκινούν μέσα Ιουνίου!

Hormon and Soul healing

Κωνσταντίνα Σουργιαδάκη

Ολιστική θεραπεία

Yγιής σύλληψη
Κωνσταντίνα Σουργιαδάκη

Κωνσταντίνα Σουργιαδάκη

Ανθρωπολόγος (M.Sc), Ειδική Παιδαγωγός (M.A), Ολιστική Θεραπεύτρια, Βοηθός Μητρότητας

Η Κωνσταντίνα Σουργιαδάκη είναι Ανθρωπολόγος, Ειδική Παιδαγωγός και θεραπεύτρια Yoga & Ayurveda. Εργάζεται χρόνια στον κλάδο της ολιστικής θεραπείας και το όνειρό της είναι να δώσει τις κατάλληλες μεθόδους στους γονείς και ιδιαίτερα στις μητέρες για μια ψυχικά και σωματικά ισορροπημένη ζωή. Οι γονείς όντας σε ισορροπία μπορούν να στηρίξουν με τον μέγιστο δυνατό τρόπο τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Barbara de Angelis, Ph.D (1987), “ Πώς να ζεις τον έρωτα κάθε στιγμή, σε όλη σου τη ζωή!» Εκδόσεις: Η Δύναμη της Επιτυχίας