Επειδόσια

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

ΥποΓονιμότητα: Μια ολιστική υποστήριξη

Στην εποχή μας αντιμετωπίζουμε δυο μεγάλες προκλήσεις με τη γονιμότητά μας.

1η μεγάλη πρόκληση

Η πρώτη και αυτή που αφορά σχεδόν όλους τους ανθρώπους είναι η άγνοια. Έχουμε αποκτήσει βαθιά άγνοια σχετικά με το πώς λειτουργεί το αναπαραγωγικό μας σύστημα, από τι επηρεάζεται και με ποιους τρόπους. Έχουμε άγνοια των μεθόδων φυσικής αντισύλληψης και των τρόπων φυσικής ενδυνάμωσης της γονιμότητάς μας. Ειδικά η ανδρική γονιμότητα και υπογονιμότητα αντιμετωπίζεται σχεδόν σαν να μην υπάρχει και η μεγαλύτερη ευθύνη επιβαρύνει τη γυναίκα και στις δύο περιπτώσεις.

2η μεγάλη πρόκληση

Η δεύτερη είναι η συνεχώς αυξανόμενη υπογονιμότητα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος ήδη από μικρές ηλικίες. Υποστηρίζοντας γυναίκες που αντιμετώπιζαν δυσκολία στο να μείνουν έγκυες, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι ειδικά στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν παθολογικά ευρήματα στις ιατρικές εξετάσεις, είναι απαραίτητη μια ολιστική προσέγγιση για να έρθει η εγκυμοσύνη.

ΥποΓονιμότητα: Μια ολιστική υποστήριξη – Fertility Labyrinth

Βήμα-βήμα, μαζί με αυτές τις γυναίκες – δασκάλες και συνοδοιπόρισσές μου, ανέπτυξα ένα σύστημα ολιστικής υποστήριξης της γονιμότητας. Το σύστημα αυτό μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε ανισορροπίες και μπλοκαρίσματα που εμποδίζουν το σώμα μας να προχωρήσει στη σύλληψη και στη διατήρηση μιας υγιούς εγκυμοσύνης. Ονομάστηκε “Fertility Labyrinth”! Αποτυπώνοντας τη διαδρομή απεγκλωβισμού από μια κατάσταση χωρίς ορατή διέξοδο στην οποία συχνά συναντώ τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτή την πρόκληση.

Θα δούμε μαζί όλους τους σταθμούς που κάνουμε μέσα στον λαβύρινθο. Κάθε ένας από τους οποίους μας φέρνει πιο κοντά στην έξοδο. Μας φέρνει πιο κοντά στη σύνδεση με το σώμα μας, τη μήτρα μας, τα συναισθήματά μας. Μας φέρνει πιο κοντά στον βασικό μας προορισμό, τον εαυτό μας. Και εκεί, σε αυτήν ακριβώς τη διαδρομή, μπορώ επιτέλους να συναντήσω το μωρό μου!

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!
Όλυ Πατσούρα

Όλυ Πατσούρα

Full Spectrum Doula, Βιολόγος, Ολιστική Θεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Όλυ Πατσούρα, Full Spectrum Doula, Ολιστική Θεραπεύτρια και Βιολόγο. Το όνειρό της είναι... "να δημιουργούμε μαζί έναν κόσμο αγάπης, σύνδεσης και ισορροπίας για όλους τους ανθρώπους, θεραπευμένο από τις συνέπειες του μοναχικού τραύματος".

Διαβάστε περισσότερα