Είσαι ευτυχισμένος μέσα από το επάγγελμά σου; Έχεις κατακτήσει το bliss, την ευδαιμονία, τη χαρά και την επιτυχία; Σε γεμίζει αυτό που κάνεις; Πώς θα επιλέξεις κάτι που θα σε γεμίζει;

Η Μαρίνα Αρπλιά, ιδρύτρια του Project Parenting, συζητά στη σελίδα μας με τη Χρυσάνθη Κωστάρα της Find Your Bliss Συμβουλευτικής, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μετά το live μας για την επιλογή επαγγέλματος και πώς μπορούμε να στηρίξουμε το παιδί μας να επιλέξει σπουδές και κατ’ επέκταση το επάγγελμα που του ταιριάζει, απαντάμε μέσα από την ανακάλυψη της ευδαιμονίας τις δικές σας ερωτήσεις.

Στόχοι:

  • Τι σημαίνει bliss;
  • Ποιες είναι οι διαστάσεις του bliss;
  • Πώς μπορείς να τις ανακαλύψεις και να τις ενεργοποιήσεις;
  • Πώς θα επιλέξεις είτε εσύ είτε το παιδί σου ένα επάγγελμα που θα προκαλεί ενθουσιασμό και συγκίνηση;
Χρυσάνθη Κωστάρα

Χρυσάνθη Κωστάρα

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η Χρυσάνθη Κωστάρα είναι Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει 15ετή εμπειρία γύρω από θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και έχει ιδρύσει την ατομική επιχείρηση “Find Your Bliss Συμβουλευτική”. Όραμα της είναι να ενεργοποιεί και να δίνει δημιουργική κατεύθυνση στη δυναμική που βρίσκεται μέσα μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση κάνει εξατομικευμένες συμβουλευτικές συνεδρίες, εργαστήρια, ομάδες, ομιλίες και συνεργασίες με επιχειρήσεις για θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Μπείτε στο προφίλ της Χρυσάνθης και διαβάστε περισσότερα γι' αυτήν!

Διαβάστε περισσότερα