Επειδόσια

Εισαγωγή

Γίνε Premium Μέλος

Επεισόδιο 1

Το παιδί μου δεν θέλει να διαβάσει, τι να κάνω;

Περιγραφή

Τι μπορείς να κάνεις αν το παιδί σου αρνείται να διαβάσει; Ανησυχείς ότι για αυτό δεν θα επιτύχει στη ζωή του;

Η Μαρίνα Αρπλιά, ιδρύτρια του Project Parenting https://www.projectparenting.gr/, συζητά live με τη Χρυσάνθη Κωστάρα για το μαθησιακό προφίλ και για το πώς μπορείς να βοηθήσεις το παιδί σου να μαθαίνει όπως του ταιριάζει.

Η αρχή στην οποία βασίζεται η προσέγγιση του μαθησιακού προφίλ είναι ότι όλοι είμαστε ικανοί να μάθουμε αρκεί να μας δώσουν την πληροφορία έτσι όπως είναι φτιαγμένο το μυαλό μας να την λάβει. Σε αυτό το πλαίσιο θα συζητήσουμε:

  • Ποιες είναι οι διαστάσεις της μάθησης;
  • Ποιες είναι οι επιρροές που επικρατούν στη μαθησιακή διαδικασία;
  • Πώς επηρεάζουν το παιδί και όλη την οικογένεια;
  • Τι διερευνά το μαθησιακό προφίλ;
  • Πώς συμβάλλει η διερεύνηση του μαθησιακού προφίλ στο να μειωθεί ο εκνευρισμός και οι εντάσεις στο σπίτι που δημιουργεί η μάθηση καθώς και στο να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση του παιδιού; 
Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!
Χρυσάνθη Κωστάρα

Χρυσάνθη Κωστάρα

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η Χρυσάνθη Κωστάρα είναι Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει 15ετή εμπειρία γύρω από θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και έχει ιδρύσει την ατομική επιχείρηση “Find Your Bliss Συμβουλευτική”. Όραμα της είναι να ενεργοποιεί και να δίνει δημιουργική κατεύθυνση στη δυναμική που βρίσκεται μέσα μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση κάνει εξατομικευμένες συμβουλευτικές συνεδρίες, εργαστήρια, ομάδες, ομιλίες και συνεργασίες με επιχειρήσεις για θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Μπείτε στο προφίλ της Χρυσάνθης και διαβάστε περισσότερα γι' αυτήν!

Διαβάστε περισσότερα