Βίντεο

Εισαγωγή

Γίνε Μέλος στο Project Parenting!

Επεισόδιο 1

Το παιδί μας δεν είναι εμείς! Ποιος ο ρόλος του NLP;

Το παιδί μας δεν είναι εμείς

Εσύ δεν είσαι ο γονιός σου και το παιδί σου δεν είναι εσύ. Πώς μπορείς να διαχειριστείς τη διαφορετικότητα του παιδιού σου και το διαφορετικό μονοπάτι που θα ακολουθήσει;

Πάντα κάθε γονέας όταν κρατάει το παιδί στα χέρια του για πρώτη φορά, κατά κανόνα κλαίει. Κλαίει και κάνει όνειρα για αυτό το μικρό και αδύναμο πλάσμα. Ονειρεύεται να είναι γερό, δυνατό, με υγεία. Ονειρεύεται να τελειώσει το σχολείο, το πανεπιστήμιο και να σπουδάσει. Ονειρεύεται να βρει μια καλή δουλειά και να είναι πετυχημένο. Να κάνει οικογένεια. Να κάνει αυτά που δεν κατάφερε ο γονέας. Να πραγματοποιήσει τα όνειρα του γονέα…  και τα όνειρα συνεχίζονται.

Πότε σταματάει;

Όσο χρονών και να φτάσει το παιδί, ο γονέας αγωνιά. Έφαγε; Διάβασε; Κοιμήθηκε; Τι ώρα γύρισε; Πότε θα γυρίσει; Σε πολλές οικογένειες, πας για ένα φαγητό στους γονείς σου την Κυριακή και φεύγεις με τάπερ για δέκα ημέρες.Είναι καλά στην υγεία του; Γιατί δεν παντρεύτηκε; Πότε θα κάνει παιδιά;

Το παιδί μας δεν είναι εμείς

Σε αυτό το βίντεο συζητάμε με τον Γιάννη Αθανασόπουλο, ΜΒΑ και Global NLP Trainer. Ο Γιάννης εργάζεται στην nlpgreece με δύο ρόλους από την μία έχει το όλο το business και το development της εταιρείας και από την άλλη είναι και NLP Global trainer και εκπαιδεύει & πιστοποιεί κόσμο πάνω στο σύστημα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

  • Συζητάμε για το θέμα της αποδοχής και τις προσδοκίες που έχουμε από τα παιδία μας.
  • Μιλάμε για τη διαχείριση του εαυτού μας, (αυτό που λέμε inner game), σε σχέση με αυτά που θα θέλαμε από τα παιδί μας, ώστε να είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας (αυτό που άλλοι το λένε outer game).

Στο Βίντεο συζητάμε παρέα με τον Γιάννη Αθανασόπουλο, Mindset & Intention Trainer, nlpgreece® Senior Trainer
i.athanasopoulos@nlpgreece.gr

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!