Εσύ δεν είσαι ο γονιός σου και το παιδί σου δεν είναι εσύ. Πώς μπορείς να διαχειριστείς τη διαφορετικότητα του παιδιού σου και το διαφορετικό μονοπάτι που θα ακολουθήσει;

Την Κυριακή 28/1/2020, συζητήσαμε live στη σελίδα μας στο Facebook με τον expert μας Γιάννη Αθανασόπουλο, ΜΒΑ και Global NLP Trainer.

Ο Γιάννης εργάζεται στην nlpgreece με δύο ρόλους από την μία έχει το όλο το business και το development της εταιρείας και από την άλλη είναι και NLP Global trainer και εκπαιδεύει & πιστοποιεί κόσμο πάνω στο σύστημα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

  • Συζητήσαμε για το θέμα της αποδοχής και τις προσδοκίες που έχουμε από τα παιδία μας.
  • Μιλήσαμε για τη διαχείριση του εαυτού μας, (αυτό που λέμε inner game), σε σχέση με αυτά που θα θέλαμε από τα παιδί μας, ώστε να είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας (αυτό που άλλοι το λένε outer game).
Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Γιάννης Αθανασόπουλος

Γιάννης Αθανασόπουλος

Mindset & Intention Trainer, nlpgreece® Senior Trainer

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τον Γιάννη Αθανασόπουλο, που από Μηχανολόγος Ναυπηγός και από το βάθρο του Corporate μεταπήδησε στην συμβουλευτική και εκπαίδευση των ανθρώπων. «Ιδανικά θα ήθελα έναν κόσμο που να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας και τους άλλους. Πάντα να προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο σήμερα» μας λέει. Είναι μεγάλη μας χαρά που τον έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μαζί μας! Στον ελεύθερό τoυ χρόνο βοηθάει στο animation φεστιβάλ Animasyros ως υπεύθυνος εθελοντών.

Διαβάστε περισσότερα
nlpgreece®

Σε συνεργασία με:

nlpgreece®

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά τους πρωτοπόρους στην επιστημονική εφαρμογή & εκπαίδευση του συστήματος NLP από το 1998 στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Με στόχο τους να δώσουν σε όλους τους ανθρώπους τις τεχνικές του συστήματος, ώστε να κάνουν τις τομές που στοχεύουν. Μπαίνουν στην ομάδα μας για να προσφέρουν εξειδικευμένες δράσεις για την οικογένεια, το παιδί και τον γονέα σε κάθε ρόλο του (μέσα και έξω από το σπίτι).

Διαβάστε περισσότερα