Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως γίνεται τόσο διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους να έχουν εκπαιδευτεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Υπάρχει τελικά ”τέλειο” εκπαιδευτικό σύστημα; Kι αν ναι, ποιο είναι;

Η Έλενα Παπά, ιδιοκτήτρια και εκπαιδευτικός του The Key Creative School, μοιράζεται μαζί μας εκπαιδευτικές ανησυχίες, μας συστήνει τη Θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης και μοιράζεται μαζί μας ιδέες για απασχόληση και εκπαίδευση των παιδιών σύμφωνα με τις κλίσεις και τα ταλέντα τους.

Θέλεις να βλέπεις δραστηριότητες και webinars; Γίνε μέλος τώρα
Έλενα Παπά

Έλενα Παπά

Εκπαιδευτικός

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Έλενα Παπά. Η Έλενα Παπά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο τη Κόρδοβα (University of Cordoba, Spain) κάνοντας έρευνα πάνω στα γνωστικά και εκπαιδευτικά οφέλη της Πολλαπλής Νοημοσύνης στα παιδιά. Από μικρή το όνειρό της ήταν μία πιο ισότιμη και ανοιχτή εκπαίδευση. Με όνειρο αυτήν την αλλαγή στην εκπαίδευση ,το 2016 δημιούργησε το The Key Creative School, το πρώτο Σχολείο Πολλαπλής Νοημοσύνης στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα
The Key Creative School

Σε συνεργασία με:

The Key Creative School

Καλωσορίζουμε με χαρά στην ομάδα μας τo The Key Creative School, το οποίο ιδρύθηκε το 2016 από την Έλενα Παπά. Βασικός στόχος τόσο του Νηπιαγωγείου όσο και του KΔΑΠ του The Key Creative School είναι να αποτελέσει έναν χώρο, όπου τα παιδιά ανακαλύπτουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους και βρίσκουν υποστηρικτές στην ανάπτυξή τους.

Διαβάστε περισσότερα