Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Εισαγωγή

Επεισόδιο 2

Αναγνωρίζω τους λόγους

Επεισόδιο 3

Κίνητρα για οριοθέτηση

Επεισόδιο 4

Πώς θα οριοθετήσω;

Επεισόδιο 5

Κλείσιμο

Θηλασμός και όρια

Ο θηλασμός και τα όρια είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Πόσες φορές έχεις αισθανθεί πίεση για τις επιλογές σου σχετικά με το μωρό σου από τον κοινωνικό και συγγενικό σου περίγυρο. Δυσκολεύεσαι να θέσεις όρια και αμφισβητείς όλα όσα κάνεις; Η πίεση από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για τους νέους γονείς, που αμφισβητούν συνεχώς τον εαυτό τους και δέχονται κριτική για τις επιλογές τους.

Θηλασμός: Αναγνωρίζοντας τα όρια σου

Ο θηλασμός και όλες οι επιλογές που θα κάνεις για το μωρό σου λειτουργούν και είναι οι επιλογές της δικής σου οικογένειας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από πληροφόρηση, υποστήριξη αλλά και ακολουθώντας τις δικές σου αξίες , τα θέλω σου και εκφράζοντας τα δικά σου όρια. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις και να έρθεις σε επαφή με τους λόγους πίσω από τις επιλογές σου αλλά και το να βρεις τα κίνητρα για να εκφράσεις τα δικά σου όρια.

Θηλασμός και όρια: Τι θα μάθεις για την οριοθέτηση των γύρω σου;

Σε αυτή τη σειρά που δημιουργήθηκε από το Project Parenting για το Class Θηλασμού, η Αφροδίτη Κονδύλη, Parent COACH, εκπαιδεύτρια γονέων, Σύμβουλος γαλουχίας IBCLC και φαρμακοποιός και η Σοφία Δούμα, Μαία και Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, συνιδρύτριες του Κύκλου @kyklosgynaika, θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψει τα κίνητρα για να οριοθετήσεις και να υπερασπιστείς τις επιλογές σου. Να βρεις τρόπους με τους οποίους θα νιώσεις ενδυνανωμένη/ος απέναντι στην κοινωνική πίεση και να διαχειριστείς διαφορετικές απόψεις και την κριτική. Να ανακαλύψεις ότι αυτή η διαφορετικότητα στο περιβάλλον μπορεί να είναι ένας μοχλός εξέλιξης!

Στόχοι σειράς:

  1. Αναγνωρίζω τους λόγους τον επιλογών μου
  2. Αναγνωρίζω τα κίνητρα για να θέσω τα όριά μου
  3. Ενδυναμώνομαι και θέτω υγιή όρια στο περιβάλλον μου.
Γίνε μέλος σήμερα!
Αφροδίτη Κονδύλη

Αφροδίτη Κονδύλη

AATH Εκπαιδεύτρια Γονέων, PCI Certified Parent Coach®, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των επαγγελματιών μας την Αφροδίτη Κονδύλη που είναι Φαρμακοποιός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Attached at the Heart™ Εκπαιδεύτρια Γονέων και εκπαιδευόμενη Parent Coach. Κάποια από τα όνειρά της έγιναν πραγματικότητα, όταν δημιούργησε τη δική της οικογένεια και το 2013 γέννησε την κόρη της και όταν 3 χρόνια μετά, δημιούργησε τον Κύκλο Υποστήριξης Γυναικών στην Ηλιούπολη. Σήμερα δραστηριοποιείται ως φαρμακοποιός και παράλληλα, ως Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC και Εκπαιδεύτρια Γονέων ενώ συνεχίζει την εκπαίδευσή της στο Parent Coaching. Είναι επίσημη συνεργάτιδα του δικτύου Attachment Parenting Hellas που σκοπό έχει την προαγωγή της γονεϊκότητας με ενσυναίσθηση και ισορροπία. Την Αφροδίτη θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει σεμινάρια, ομιλίες και workshops, αλλά μπορείς και να επικοινωνήσεις μαζί της, επιλέγοντάς τη για σύντροφο υποστήριξης σε όλο το ταξίδι της σύλληψης, της εγκυμοσύνης, της μητρότητας και της γονεϊκότητας. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα
Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Σοφία Δούμα. Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της. Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Το όνειρό της είναι η υποστήριξη και η φροντίδα προς τις γυναίκες και την οικογένεια, με ενσυναίσθηση και σεβασμό. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα