Βίντεο

Εισαγωγή

Εισαγωγή

Επεισόδιο 1

Αναγνωρίζω τους λόγους

Επεισόδιο 2

Κίνητρα για οριοθέτηση

Επεισόδιο 3

Πώς θα οριοθετήσω;

Επεισόδιο 4

Κλείσιμο

Θηλασμός και όρια

Ο θηλασμός και τα όρια είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Πόσες φορές έχεις αισθανθεί πίεση για τις επιλογές σου σχετικά με το μωρό σου από τον κοινωνικό και συγγενικό σου περίγυρο. Δυσκολεύεσαι να θέσεις όρια και αμφισβητείς όλα όσα κάνεις; Η πίεση από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για τους νέους γονείς, που αμφισβητούν συνεχώς τον εαυτό τους και δέχονται κριτική για τις επιλογές τους.

Θηλασμός: Αναγνωρίζοντας τα όρια σου

Ο θηλασμός και όλες οι επιλογές που θα κάνεις για το μωρό σου λειτουργούν και είναι οι επιλογές της δικής σου οικογένειας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από πληροφόρηση, υποστήριξη αλλά και ακολουθώντας τις δικές σου αξίες , τα θέλω σου και εκφράζοντας τα δικά σου όρια. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις και να έρθεις σε επαφή με τους λόγους πίσω από τις επιλογές σου αλλά και το να βρεις τα κίνητρα για να εκφράσεις τα δικά σου όρια.

Θηλασμός και όρια: Τι θα μάθεις για την οριοθέτηση των γύρω σου;

Σε αυτή τη σειρά που δημιουργήθηκε από το Project Parenting για το Class Θηλασμού, η Αφροδίτη Κονδύλη, Parent COACH, εκπαιδεύτρια γονέων, Σύμβουλος γαλουχίας IBCLC και φαρμακοποιός και η Σοφία Δούμα, Μαία και Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, συνιδρύτριες του Κύκλου @kyklosgynaika, θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψει τα κίνητρα για να οριοθετήσεις και να υπερασπιστείς τις επιλογές σου. Να βρεις τρόπους με τους οποίους θα νιώσεις ενδυνανωμένη/ος απέναντι στην κοινωνική πίεση και να διαχειριστείς διαφορετικές απόψεις και την κριτική. Να ανακαλύψεις ότι αυτή η διαφορετικότητα στο περιβάλλον μπορεί να είναι ένας μοχλός εξέλιξης!

Στόχοι σειράς:

  1. Αναγνωρίζω τους λόγους τον επιλογών μου
  2. Αναγνωρίζω τα κίνητρα για να θέσω τα όριά μου
  3. Ενδυναμώνομαι και θέτω υγιή όρια στο περιβάλλον μου.
Γίνε μέλος σήμερα
Αφροδίτη Κονδύλη

Αφροδίτη Κονδύλη

PCI Parent Coach, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Σύμβουλος Θηλασμού

Η Αφροδίτη Κονδύλη είναι Parent Coach, Εκπαιδεύτρια γονέων και Σύμβουλος θηλασμού. Έχει ιδρύσει τον Κύκλο, ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών , θηλασμού και οικογενειών και το Parent Coach Lab. To όραμά της είναι οι γονείς να έχουν την υποστήριξη και την πληροφόρηση που χρειάζονται, την ευκαιρία να ανακαλύψουν το δικό τους μοναδικό μονοπάτι στην πορεία της γονεϊκότητας τους...

Διαβάστε περισσότερα
Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Σοφία Δούμα. Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της. Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Το όνειρό της είναι η υποστήριξη και η φροντίδα προς τις γυναίκες και την οικογένεια, με ενσυναίσθηση και σεβασμό. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα