Βίντεο

Εισαγωγή

Γίνε μέλος του Project Parenting

Επεισόδιο 1

Θηλασμός και Αποθηλασμός

Τι θα πρέπει να ξέρω για το θηλασμό και τον αποθηλασμό; Μέσα στο πλήθος της πληροφορίας και των αντικρουόμενων απόψεων, θα είμαστε και πάλι μαζί σας για να δούμε την ουσία των πραγμάτων, να μιλήσουμε πρακτικά αλλά και συναισθηματικά, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να μοιραστούμε μαζί σας γνώση και εμπειρία.

Μέσα από αυτό το βίντεο θα μάθεις…

  • αν χρειάζεται να κάνεις προετοιμασία κατά την εγκυμοσύνη
  • ποια είναι η ιδανική στάση θηλασμού
  • τι να κάνεις όταν πονάς κατά το θηλασμό
  • χρήσιμες συμβουλές για το θηλασμό και τον αποθηλασμό

Αυτό το βίντεο είναι για σένα που…

  • έγινες ή θα γίνεις μανούλα
  • θέλεις να αποθηλάσεις
  • σκέφτεσαι να γυρίσεις στην εργασία σου
  • αναρωτιέσαι αν θα φτάνει το γάλα σου

AMERICAN ACADEMY OF PEDIATRICS. (2012, March). Breastfeeding and the Use of Human Milk. Pediatrics, 129(3), σσ. 827-841.

Hale, T. W., & Hartmann, P. E. (2017). Textbook of Human Lactation (1 εκδ.). Springer Publishing.

International Lactation Consultant Association (ILCA). (2012). Core Curriculum For Lactation Consultant Practice (3rd revised εκδ.). United States: Jones and Bartlett Publishers, Inc.

Riordan, J., & Wambach, K. (2009). Breastfeeding And Human Lactation 4th Edition (4th εκδ.). Jones & Bartlett Learning.

Rowland, M., Foxcroft, L., Hopman WM, W., & Patel, R. (2005, October). Breastfeeding and sexuality immediately post partum PMID: 16926969;. Can Fam Physician, 51(10), σσ. 1366-7.

Smith, A. (2018, September). https://www.breastfeeding-basics.com. Ανάκτηση από https://www.breastfeeding-basics.com/articles/: https://www.breastfeeding-basics.com/articles/when-breastfeeding-doesnt-work-out

Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού. (2015). Μητρικός Θηλασμός: Οδηγός για Επαγγελματίες Υγείας. (Ι. Αντωνιάδου- Κουμάτου, & Α. Σοφιανού, Επιμ.) Αθήνα, Ελλάδα.

Γίνε μέλος σήμερα
Αφροδίτη Κονδύλη

Αφροδίτη Κονδύλη

PCI Parent Coach, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Σύμβουλος Θηλασμού

Η Αφροδίτη Κονδύλη είναι Parent Coach, Εκπαιδεύτρια γονέων και Σύμβουλος θηλασμού. Έχει ιδρύσει τον Κύκλο, ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών , θηλασμού και οικογενειών και το Parent Coach Lab. To όραμά της είναι οι γονείς να έχουν την υποστήριξη και την πληροφόρηση που χρειάζονται, την ευκαιρία να ανακαλύψουν το δικό τους μοναδικό μονοπάτι στην πορεία της γονεϊκότητας τους...

Διαβάστε περισσότερα
Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Σοφία Δούμα. Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της. Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Το όνειρό της είναι η υποστήριξη και η φροντίδα προς τις γυναίκες και την οικογένεια, με ενσυναίσθηση και σεβασμό. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα
Κύκλος

Σε συνεργασία με:

Κύκλος

Ο Κύκλος ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών και των οικογενειών τους. Λειτουργεί από το 2015, στηρίζοντας τη γυναίκα ολιστικά, στην περιγεννητική περίοδο, στη γονεϊκότητα αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή που το έχει ανάγκη. Μάθε περισσότερα για τον Κύκλο στην πλατφόρμα μας!

Διαβάστε περισσότερα