Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Η δύναμη της συνήθειας

Επεισόδιο 2

Ο φοβος της αλλαγης & η δυναμη της θελησης

Ξεπέρασε τον φόβο σου για την αλλαγή!

Για ποιους λόγους οι άνθρωποι φοβούνται την αλλαγή; Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κάποιος; Πώς μπορεί η αλλαγή που θα επιδιώξω να είναι μόνιμη;

Τι θα μάθεις σε αυτό το βίντεο για την αλλαγή;

Σε αυτό το βίντεο, η Μαρία Λιάτη | Ψυχοθεραπεύτρια, Θεραπεύτρια της μεθόδου Theta Healing, Ομοιοπαθητικός, Βιοτεχνολόγος | αναλύει τι είναι η συνήθεια και ποια η δύναμη της και εξηγεί τους λόγους που οι άνθρωποι εμφανίζουμε φόβο και αντίσταση απέναντι σε επερχόμενες αλλαγές, παρότι φαινομενικά επιθυμητές. Θα μιλήσει για το ρόλο του νου και πόσο καθοριστικός είναι στη δημιουργία και διατήρηση των δεδομένων συνηθειών μας αλλά και σε ό,τι επιθυμούμε να αλλάξουμε για τον εαυτό και την καθημερινότητα μας. Θα γνωρίσουμε, επίσης, το ρόλο του νευρικού συστήματος μας σε αυτό και πώς μπορούμε να παρέχουμε στο σύστημα μας ό,τι χρειάζεται για να επιτρέψει την εκάστοτε πολυπόθητη αλλαγή.

Μπορώ να αλλάξω πραγματικά;

Παρακολουθώντας το βίντεο αυτό θα μάθεις πώς να αναγνωρίζεις τις περιοριστικές σου συνήθειες, τι σου προκαλούν, τι σου προσφέρουν και τους πολύ συγκεκριμένους λόγους που ο νους σου “παλεύει” να τις διατηρήσει, καθώς επίσης και τα εργαλεία και τους τρόπους να “χακάρεις” τον νου ώστε να σου επιτρέψεις να διαμορφώσεις και να χτίσεις υποστηρικτικές συνήθειες μέσα από πραγματική και μόνιμη αλλαγή, χωρίς πισωγυρίσματα. Ακόμη, θα καταλάβεις σε βάθος τους λόγους που η θέληση σου να αλλάξεις πολλές φορές μπορεί να μην ήταν τόσο αποτελεσματική όσο θα περίμενες, μαθαίνοντας και πώς να δείχνεις περισσότερη αγάπη και συμπόνοια στον εαυτό σου αλλά και πώς να σε προχωράς σε επόμενο επίπεδο!

Θέλω να αλλάξω μικρά και μεγάλα πράγματα στη ζωή μου!

Μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες στέρεες βάσεις μέσα από καθημερινές νέες συνήθειες και πρακτικές, ώστε να διαμορφώσεις το κατάλληλο περιβάλλον για  τις αλλαγές που επιθυμείς, καλλιεργώντας την προσαρμοστικότητα σου και επομένως, την ευφυΐα σου στο σύνολο της.

Πώς μπορώ να αλλάξω;

Θα δοθούν νέες ιδέες, νέα γνώση και έμπνευση που θα σε βοηθήσουν να καλλιεργήσεις αυτοπεποίθηση, αγάπη, πίστη, χαρά, αισιοδοξία και την πηγαία δύναμη που έχεις μέσα σου. Τρόποι που θα επαναπρογραμματίσουν το υποσυνείδητό σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα κβαντικό άλμα στη νέα σου επιθυμητή πραγματικότητα! Όλα αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στη φυσιολογία σου – στο σώμα σου, το οποίο μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο βοηθό και υποκινητή ταυτόχρονα, ενισχύοντας την αλλαγή σου! 

Θα τεθεί το θεωρητικό πλαίσιο για όλα τα παραπάνω, συνοδεύοντας το με πρακτικές εφαρμογές και ταυτόχρονα θα απαντηθούν οι δικές σας ερωτήσεις.

???? ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ????Μπορεί να νιώσεις καταπληκτική ενδυνάμωση, κινητοποίηση, ανανέωση, ομορφιά, αποφασιστικότητα, μαγική αίσθηση αναγέννησης και απεριόριστη ελπίδα και χαρά για αλλαγή!

Ξεπέρασε τον φόβο σου για την αλλαγή!

Στόχοι βίντεο:

  • Γνωριμία με την έννοια της αλλαγής και της συνήθειας.
  • Κατανόηση της φυσιολογίας μας και της άρρηκτης σύνδεσης νου – σώματος, του ρόλου του νευρικού μας συστήματος στην υποστήριξη κάθε αλλαγής.
  • Γνωριμία με τον τρόπο που λειτουργεί ο νους και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ της υποστήριξης κάθε επιθυμητής αλλαγής μέσω κατάλληλης κινητοποίησης.
  • Γνώση κλειδιών που απαιτούνται για την επίτευξη και τη μακροχρόνια υποστήριξη της αλλαγής.
  • Κατανόηση της θέλησης και του ρόλου της στην αλλαγή.
  • Καθοδήγηση αναφορικά με την καλλιέργεια των προαπαιτούμενων αρετών για την επίτευξη και ενσωμάτωση κάθε αλλαγής.
  • Απελευθέρωση, άνοιγμα και καλλιέργεια της ελπίδας και της πίστης με τον εαυτό μας, αλλάζοντας την ιστορία που λέμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας τόσο για εμάς όσο και για την ίδια τη ζωή!

  1. Charles Duhigg, (2013) The power of habit, εκδ. Cornerstone, United Kingdom
  2. James Clear (2018), Atomic Habits, εκδ. Random House
Γίνε μέλος σήμερα!
Μαρία Λιάτη

Μαρία Λιάτη

Theta Healer®, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λιάτη Ψυχοθεραπεύτρια, Ομοιοπαθητικός και Theta Healer, με σπουδές και προϋπηρεσία σε όλα τα παραπάνω. Έχει εργασιακή εμπειρία σαν Ψυχοθεραπεύτρια και εξειδικεύεται στις συντροφικές σχέσεις, στις αγχώδεις διαταρχές, στις διατροφικές διαταραχές και άλλα! Μπείτε στο προφίλ της και διαβάστε περισσότερα για τη Μαρία!

Διαβάστε περισσότερα