Κάθε Κυριακή που σκέφτομαι τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που ξεκινάει με πιάνει πονοκέφαλος, τελικά ή κάνω άλλες δουλειές για να ξεχαστώ ή με κυριεύει ο πονοκέφαλος και πάλι δεν καταφέρνω να κάνω αυτά που ήθελα…Κάνω κάτι λάθος;

‘Οπότε το παιδί μου έχει διαγώνισμα στο σχολείο το πονάει η κοιλιά του και τελικά  χάνει το διαγώνισμα ή πάει εκείνο στο σχολείο και εγώ στη δουλειά μου με έντονη συναισθηματική φόρτιση….Το κάνει επίτηδες; Δεν ξέρω πώς να του φερθώ…. 

Βλέπεις σωματικά συμπτώματα να εκδηλώνονται σε εσένα και στο παιδί σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις με αυτά; 

Αναρωτιέσαι αν τα συναισθήματα δημιουργούν σωματικά συμπτώματα; Σε τρομάζει το σώμα σου με τον τρόπο μου αντιδρά;

Τη Τετάρτη 21/07, η Μαριτίνα Συμβουλίδη, Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια, μίλησε live για τα συναισθήματα και πώς αυτά εκδηλώνονται μέσα από το σώμα μας.  

Συζητήσαμε: 

Πώς μπορώ να γίνω παρατηρητής του εαυτού μου και του παιδιού μου, ώστε να ανακαλύψω τις συνδέσεις μεταξύ των σωματικών συμπτωμάτων και των συναισθημάτων. 

Βιώσουμε: 

Μέσα από πρακτικές εφαρμογές και συζήτηση φτιάξαμε γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των συναισθημάτων μας, του σώματός μας και της προσωπικής μας κατανόησης. 

Το σώμα μας μιλάει,  χρειάζεται απλά να το ακούσουμε και μαζί θα μάθουμε πώς να το κάνουμε!

Εσύ αγκαλιάζεις το παιδί σου και εμείς εσένα. Γίνε μέλος στην πρώτη ολιστική πλατφόρμα για γονείς σήμερα!
Μαριτίνα Συμβουλίδη

Μαριτίνα Συμβουλίδη

Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με εξειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training). Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στο κλάδο της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα και εμπλουτίζει διαρκώς τα επαγγελματικά της εργαλεία όπως οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT, η Βοτανολογία, η Αρωματοθεραπεία, δίνοντας ολιστική διάσταση στην ψυχοθεραπεία. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά, με σκοπό να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης και αγάπης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα