Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Πώς βοηθά η yoga στην προετοιμασία της εγκυμοσύνης και της λοχείας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν αναφέρονται στη yoga σκέφτονται σώματα αδύνατα, πολύ ευλύγιστα και με τέλειες αναλογίες. Θεωρούν πως η yoga είναι μόνο ακροβατικά και ακραίες θέσεις για το σώμα. Η Βάσια μέσα από αυτό το βίντεο θα ανατρέψει αυτό το μύθο και θα μας μιλήσει για το πώς βοηθά η yoga στην προετοιμασία της εγκυμοσύνης.

Πώς βοηθά η yoga στην προετοιμασία της εγκυμοσύνης

Θα αναλύσει τα πολλά οφέλη που προσφέρει η yoga στη γενικότερη υγεία μας και θα εξηγήσει πώς μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γονιμότητας, στην εξωσωματική γονιμοποίηση, καθώς και στην προετοιμασία του σώματος για την εγκυμοσύνη. Όσο πιο υγιής και χαλαρή είναι μια γυναίκα πριν μείνει έγκυος, τόσο πιο πιθανό είναι να μείνει έγκυος εύκολα, να έχει μια καλή εγκυμοσύνη και να την απολαύσει με λιγότερο άγχος. 

Πώς βοηθά η yoga yoga κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Επίσης, συζητά τα οφέλη της yoga κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πότε μπορεί η έγκυος να ξεκινήσει και για πόσο χρονικό διάστημα. Πώς βοηθά στη προετοιμασία του τοκετού, στο συναισθηματικό δέσιμο με το μωρό, καθώς και στην ανακούφιση από τις σωματικές επιβαρύνσεις της εγκυμοσύνης. 

Έμφαση επίσης θα δοθεί στη yoga αποκατάστασης. 

Πώς δηλαδή η πρακτική της yoga υποστηρίζει το σώμα ώστε να ανακάμψει μετά τον τοκετό, είτε είναι φυσικός είτε με καισαρική τομή. Πότε μια γυναίκα μπορεί να ξεκινήσει να γυμνάζεται μετά τη γέννα; Θα συζητηθούν οι ειδικές μεταγεννητικές στάσεις, διατάσεις και τεχνικές αναπνοής που συντελούν στην άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση του σώματος της νέας μητέρας. 

Ποια η ομιλήτρια για τη yoga στην προετοιμασία της εγκυμοσύνης;

Σε αυτό το βίντεο η Βάσια Καλλιμάχου, ιδρύτρια του Mamaste yoga studiο, με εξειδίκευση στη yoga γονιμότητας, εγκυμοσύνης και αποκατάστασης, μιλά για τα οφέλη της yoga στις πιο σημαντικές φάσεις της γυναίκας πριν τη σύλληψη, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στη λοχεία.

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!