Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Αφθονία: Τι είναι & πώς θα την αποκτήσεις;

Επεισόδιο 2

Περιοριστικές πεποιθήσεις & σκέψεις

Επεισόδιο 3

Τεχνικές & εργαλεία για να καλλιεργήσεις την αφθονία

Πως θα ζήσεις μια ζωή με αφθονία;

Γνωρίζοντας και Συν-δημιουργώντας Αφθονία στη ζωή μου τώρα

Γνωρίζεις τι είναι η δημιουργική σου δύναμη; Γνωρίζεις ποιος αληθινά δημιουργεί την πραγματικότητα σου στο εδώ και τώρα; Γνωρίζεις τι είναι αφθονία; Τι περιλαμβάνει και πώς σχετίζεται αυτό με τη δική μου δύναμη;

Με ποια εργαλεία μπορείς να φέρεις αφθονία στη ζωή σου;

Υπάρχουν τρόποι και εργαλεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το ύψιστο δυναμικό σου ώστε να αλλάξεις την ιστορία που λες στον εαυτό σου και να ευθυγραμμιστείς με περισσότερη διαύγεια, τις απεριόριστες δυνατότητες που ήδη έχεις και πολλή περισσότερη χαρά – αληθινή α-φθονία!

Μήπως έχει έρθει η ώρα να κατανοήσεις γιατί δεν έχεις ακόμη αυτά που επιθυμείς; Γιατί δεν έχεις αφθονία;

Σε αυτό το βίντεο, η Μαρία Λιάτη | Ψυχοθεραπεύτρια, Θεραπεύτρια της μεθόδου Theta Healing, Ομοιοπαθητικός, Βιοτεχνολόγος | αναλύει τι σημαίνει να είσαι αληθινός συν-δημιουργός της ζωής σου, ποιες είναι οι αρχές και οι τεχνικές υλοποίησης, έλξης και αλλαγής, καθώς επίσης τι πραγματικά είναι τα χρήματα και η αφθονία.

Πώς εσύ θα δημιουργήσεις αφθονία στη ζωή σου;

 • Θα μιλήσουμε για το ρόλο του νου και πόσο καθοριστικός είναι σε ό,τι επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. 
 • Θα μάθεις πώς να θέτεις κατάλληλα και με ξεκάθαρο τρόπο τις επιθυμίες και τους στόχους σου, και πώς να επανα-προγραμματίζεις τον νου ενώ επανακατευθύνεις και το συναίσθημα. 

Τι σε εμποδίζει από το να αποκτήσεις αφθονία;

Μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες στέρεες βάσεις μέσα από καθημερινές νέες συνήθειες και πρακτικές ώστε να έχεις το κατάλληλο περιβάλλον για αλλαγές. 

Μέσα από αυτά που θα συζητήσουμε θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις του παρελθόντος, οικογενειακές και γονεϊκές πεποιθήσεις, αυτο-καταστροφικά μοτίβα συμπεριφοράς, πλάνες του συλλογικού ασυνειδήτου (συλλογική συνειδητότητα της φτώχειας, της έλλειψης, της δυσκολίας, της έλλειψης ευκαιριών, κ.λπ.) που σε κρατούν δέσμιο και που μπορείς να απελευθερώσεις.

Θέσε εσύ τις συνθήκες της ζωής σου!

Θα δοθούν επίσης νέες ιδέες, νέα γνώση και έμπνευση που θα σε βοηθήσουν να καλλιεργήσεις αυτοπεποίθηση, αγάπη, πίστη, χαρά, αισιοδοξία και την πηγαία δύναμη που έχεις μέσα σου. Συναισθήματα και θετικές δηλώσεις που θα επαναπρογραμματίσουν το υποσυνείδητό σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα κβαντικό άλμα στη νέα σου επιθυμητή πραγματικότητα, ενώ γίνεσαι μαγνήτης αφθονίας και χρημάτων! Όλα αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στη φυσιολογία σου – στο σώμα σου, το οποίο μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο βοηθό και υποκινητή ταυτόχρονα, ενισχύοντας την επιτυχία σου! 

Θα τεθεί το θεωρητικό πλαίσιο για όλα τα παραπάνω, συνοδεύοντάς το με πρακτικές εφαρμογές και ταυτόχρονα θα απαντηθούν ερωτήσεις.

Μπορεί να μάθει το παιδί για την αφθονία;

Κάθε γονέας που τα μαθαίνει και τα υιοθετεί αυτά θα είναι και σε θέση να τα μεταφέρει και να τα διδάξει στο παιδί του ώστε να του ανοίξει έναν κόσμο πιο ελεύθερο, πιο αισιόδοξο, πιο άφθονο! 

? ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ?Μπορεί να νιώσεις καταπληκτική ενδυνάμωση, κινητοποίηση, ανανέωση, ομορφιά, αποφασιστικότητα, μαγική αίσθηση αναγέννησης και απεριόριστη ελπίδα και χαρά!

Στόχοι βίντεο:

 • Γνωριμία με την έννοια της αφθονίας και το εύρος της. 
 • Αφύπνιση και συνειδητοποίηση του ατόμου αναφορικά με τις δυνατότητες του να ορίζει και να συνδημιουργεί τη ζωή του. 
 • Γνωριμία με τις αρχές της αφθονίας, τις προϋποθέσεις της, τα εργαλεία και τις τεχνικές που βοηθούν να την αναπτύξουμε και να την καλλιεργήσουμε. 
 • Nα απελευθερωθείς από τη σύγκριση και να αρχίζεις να εστιάζεις σε σένα και τις δυνατότητες σου.
 • Απελευθέρωση, άνοιγμα και καλλιέργεια της ελπίδας και της πίστης με τον εαυτό μας, αλλάζοντας την ιστορία που λέμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας τόσο για εμάς όσο και για την ίδια τη ζωή!

Ελπίζουμε να σου άρεσε το Βίντεο. Περιμένουμε τα σχόλιά σου.

 1. Carl Jung, Η Ζωή και το Έργο του, Gerhard Wehr, εκδ. Αρχέτυπο, Αθήνα, 2003.
 2. Νέστορος Ν. Ιωάννης, Συνθετική Ψυχοθεραπεία με στοιχεία ψυχοπαθολογίας,  εκδ. Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα, 1988.
 3. Παπαδόπουλος Ν., Λεξικό Ψυχολογίας,  Αθήνα, 1994.
 4. Jung Carl, Η ολοκλήρωση της προσωπικότητας, εκδ. Αντίνεα, 1981
 5. Jung Carl, Άνθρωπος και Ψυχή, εκδ. Επίκουρος, Αθήνα 1974
 6. Κάρλ Jung, Ο άνθρωπος και τα σύμβολά του, εκδ. Αρσενίδη, Αθήνα
 7. William W. Atkinson, Η Δόνηση της Σκέψης & ο Νόμος της Έλξης, εκδ. Κονιδάρης, 2009, Αθήνα
Γίνε μέλος σήμερα!
Μαρία Λιάτη

Μαρία Λιάτη

Theta Healer®, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λιάτη Ψυχοθεραπεύτρια, Ομοιοπαθητικός και Theta Healer, με σπουδές και προϋπηρεσία σε όλα τα παραπάνω. Έχει εργασιακή εμπειρία σαν Ψυχοθεραπεύτρια και εξειδικεύεται στις συντροφικές σχέσεις, στις αγχώδεις διαταρχές, στις διατροφικές διαταραχές και άλλα! Μπείτε στο προφίλ της και διαβάστε περισσότερα για τη Μαρία!

Διαβάστε περισσότερα