Επειδόσια

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Η φυσική ασπίδα προστασίας του μωρού σου

Επεισόδιο 2

Θηλασμός & φυσική θωράκιση

Επεισόδιο 3

Κατοικίδια ζώα

Επεισόδιο 4

Πώς επηρεάζει το περιβάλλον & οι συνήθειες του μωρού

Πολλά μωρά γεννιούνται μέσα στον χειμώνα! Για άλλα, είναι ο πρώτος τους χειμώνας ή ακόμα και η ο δεύτερος και υπάρχει ανησυχία για το πώς θα τον περάσει. Κρυολόγημα, ιώσεις και ακόμα περισσότερο πλέον με τον Covid-19, δεν ξέρεις πώς να προστατεύσεις επαρκώς τον ευαίσθητο οργανισμό του μωρού σου. Και λογικό! Και έχεις την εξής απορία: Μπορώ να θωρακίσω το ανοσοποιητικό του μωρού; Είναι τόσο ευαίσθητο!

Το να θωρακίσω τον οργανισμό του μωρού, σημαίνει μη ασθένεια;

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ωστόσο ότι το μωρό κάποια στιγμή θα αρρωστήσει για πρώτη φορά. Είναι αναπόφευκτο. Όσο και αν το προστατεύεις, η ασθένεια είναι μέρος της ζωής. Μόνο τα άβια όντα δεν αρρωσταίνουν, οι άνθρωποι, τα ζώα, ακόμα και τα φυτά, περνούν μέσα από την υγεία και την ασθένεια σε εναλλαγή. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Για αυτό πάρε μια ανάσα. 

Ποιος είναι ο στόχος όταν θέλω να θωρακίσω τον οργανισμό του μωρού μου;

Στόχος είναι να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται και όχι να προσπαθούμε να αποφύγουμε την ασθένεια φτάνοντας σε ακρότητες, για να την καθυστερήσουμε ή να την καταστήσουμε λιγότερο σημαντική. 

Τι θα δεις σε αυτό το βίντεο; 

Αλλά για αυτό είμαστε εδώ. Παρέα με την Dr Σουζάννα Κέμπερ-Μαργαρίτη, ολιστική παιδίατρο, σε αυτό το βίντεο, προσεγγίζουμε τους τρόπους προστασίας και θωράκισης των βρεφικών οργανισμών. 

ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

  1. Το κάθε παιδί το οποίο δεν γεννιέται πρόωρα, φέρνει μαζί του πάρα πολλά μητρικά αντισώματα για τα οποία έχεις δουλέψει εσύ ως μητέρα και το προστατεύουν τουλάχιστον για τους 3 πρώτους μήνες. 
  2. Εάν έχεις μπορέσει κι έχεις επιλέξει να θηλάσεις το μωρό σου, το μητρικό γάλα έχει αντισώματα τα οποία θωρακίζουν τον οργανισμό του μωρού σου. Τα αντισώματα μέσω του θηλασμού έχουν την ιδιότητα να επιμηκύνουν την προστασία του μωρού για όσο καιρό το θηλάζεις. 
  3. Άπαξ και γεννήθηκε το παιδί, φεύγει από το εντελώς αποστειρωμένο περιβάλλον της μήτρας και βγαίνει στον έξω κόσμο, ο οποίος μόνο αποστειρωμένος δεν είναι! Ακόμα και το δέρμα μας έχει εκατομμύρια βακτήρια και ιούς! Επομένως, από το πρώτο δεκάλεπτο το μωρό έρχεται σε επαφή με μικρόβια από τα οποία αναπτύσσεται και μαθαίνει!

Θέλεις να μάθεις, τι μπορείς να κάνεις εσύ για να θωρακίσεις το μωρό σου; Δες όλο το βίντεο!

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!