Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Πώς διαλέγω τη μαία μου;

Πώς διαλέγω τη μαία μου;

Γιατί να διαλέξεις μαία; Γιατί να έχεις μια μαία δίπλα σου; Πώς έχει αλλάξει και ποιος ήταν και είναι πλέον ο ρόλος της μαίας; Γιατί συναντάμε ολοένα και περισσότερες γυναίκες που θέλουν να έχουν μια μαία στο πλάι τους; Δεν αρκεί ο μαιευτήρας; Τι επιλογές έχεις στη γέννα σου;

Σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα καλούμαστε να απαντήσουμε και να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών στις 5/5.

Πώς διαλέγω μαία;

Βλέπουμε όλα τα κριτήρια και τις ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου ή να συζητήσετε παρέα ως ζευγάρι για να καταλήξετε και να βρείτε τη μαία που σας ταιριάζει. Η μαία σας θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας και θα σεβαστεί τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να γεννήσετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το στυλ κάθε μαίας και να ταιριάζει σε αυτό που θέλετε να πετύχετε!

Γιατί να διαλέξω μαία;

Ο γιατρός μου δεν αρκεί; Μια ερώτηση που συναντάμε συχνά. Ποια είναι τα οφέλη του να έχεις δίπλα σου μια μαία; Πώς μπορεί να σε στηρίξει από πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά; Έχεις ακούσει ιστορίες από γυναίκες που είχαν μαία;

Πώς έχει αλλάξει ο ρόλος της μαίας;

Στις ιστορίες των γιαγιάδων μας ακούγαμε πολύ τον όρο “μαία”. Αργότερα όμως άρχισε ο όρος να εκλείπει και να θεωρούμε ότι η μαία είναι η βοηθός του γιατρού. Η μαία όμως μπορεί να κάνει τοκετούς και γέννες και μπορεί να είναι η λύση για εσένα.

Πώς διαλέγω τη μαία μου;

Τι συζητάμε σε αυτό το βίντεο:

  • Μια χρονολογική πορεία της θέσης της μαίας στη γέννα και στη ζωής της μέλλουσας μητέρας
  • Ο ρόλος της μαίας στη γέννα και την προετοιμασία
  • Ποιες είναι οι επιλογές γέννας που έχω και ποιος ο ρόλος της μαίας σε κάθε περίπτωση
  • Με ποια κριτήρια επιλέγω τη μαία μου
  • Τι δυνατότητες έχει η μαία και πώς μπορεί να με στηρίξει;
  • Γιατί είναι σημαντικό να έχω μαία, εφόσον μπορώ να επιλέξω απλά τον μαιευτήρα μου;
  • Ιστορίες από γυναίκες και μοναδικές γέννες

Έλλη Καστρίκα, Οne to one care specialist, Μαία
Τηλέφωνο: 6955962928
Email: mkastrika@gmail.com

Γίνε μέλος σήμερα
Ηλέκτρα Οικονομίδου

Ηλέκτρα Οικονομίδου

Χοροθεραπεύτρια DRLST, Μαία

Η Ηλέκτρα Οικονομίδου είναι Μαία και Χοροθεραπεύτρια DRLST. Έχει σπουδάσει μαιευτική και έχει πολυετή εμπειρία σαν μαία και έχει επίση ιδρύσει το Birth Engineering.

Διαβάστε περισσότερα
Ιωάννα Βαλιώτη

Ιωάννα Βαλιώτη

Εισηγήτρια Γιόγκα, Μαία

Η Ιωάννα Βαλιώτη είναι Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια και πιστοποιημένη εισηγήτρια yoga και περιγεννητικής yoga απο την Yoga Alliance USA και έχει εργαστεί τα τελευταία 13 χρόνια με γυναίκες στην εγκυμοσύνη και στην λοχεία. Εξειδικεύεται στην προετοιμασία των εγκύων - ζευγαριών για τον τοκετό και την γονεικότητα μέσω της yoga και βιωματικών σεμιναρίων αλλά και στην αποκατάσταση του σώματος μετά τον τοκετό με ήπιες και επιστημονικά αποδεδειγμένες πρακτικές. Είναι υπέρμαχος του φυσικού και φυσιολογικού τοκετού και προάγει μέσα απο την προσέγγιση της την πνευματικότητα και την ιερότητα του τοκετού.

Διαβάστε περισσότερα
Β • earth

Σε συνεργασία με:

Β • earth

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά στην ομάδα μας, το Β • earth που ιδρύθηκε από την Βαλιώτη Ιωάννα το 2018 με πολλή αγάπη και μεράκι για αυτό που αγαπάει την μαιευτική και την γιόγκα. Μέσα από τον χώρο αυτό και τις δραστηριότητες μας θέλουν να αφυπνίσουν την θηλυκή ενέργεια και την αστείρευτη δύναμη των γυναικών και να βοηθήσουν την οικογένεια. Σας περιμένουνε για μια βουτιά μέσα στον εαυτό!!

Διαβάστε περισσότερα
Birth Engineering

Σε συνεργασία με:

Birth Engineering

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα μας το Birth Engineering, που αποτελεί μία προσπάθεια της Ηλέκτρα Οικονομίδου να φέρει επίγνωση, χαρά και εμπιστοσύνη στην κύηση τη γέννα και τη μητρότητα. Ετοιμαστείτε για πολύ όμορφες σειρές σε συνεργασία με το Birth Engineering.

Διαβάστε περισσότερα