Βίντεο

Επεισόδιο 1

Γίνε μέλος του Project Parenting

Επεισόδιο 2

Πώς μπορείς να συντηρήσεις τη Γονιμότητα σου

Τι είναι η γονιμότητα

Με ιατρικούς όρους η γονιμότητα είναι η ικανότητα ενός οργανισμού να αναπαραχθεί. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχει ένα ώριμο και λειτουργικό σύστημα αναπαραγωγής (ωοθήκες/ σάλπιγγες/μήτρα στις γυναίκες, όρχεις/ σπερματικά σωληνάρια/ πέος στον άνδρα). Οποιαδήποτε ανατομική ή λειτουργική διαταραχή αυτών προκαλεί προβλήματα στη γονιμότητα. Πολλές φορές οι διαταραχές αυτές δεν είναι εμφανείς και χρειάζεται να γίνει λεπτομερής ορμονικός και εργαστηριακός έλεγχος για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα .

Μέσα από αυτό το live θα μάθεις…

  • Τι είναι η γονιμότητα και ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν
  • Πώς μπορείς να ξέρεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα
  • Τι είναι η συντήρηση γονιμότητας και πώς μπορείς να την κάνεις

Αυτό το live είναι για σένα που…

  • σε ενδιαφέρει να μάθεις τα πάντα γύρω από τη γονιμότητα
  • που δεν ξέρεις αν έχεις πρόβλημα με τη γονιμότητά σου
  • θες να διαφυλάξεις τη γονιμότητά σου

Γίνε μέλος σήμερα
Έλλη Παπαδοπούλου

Έλλη Παπαδοπούλου

Σύμβουλος Γονιμότητας & Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Ψυχολόγος

H Ελλη Παπαδοπούλου, είναι Ψυχολόγος (BSc), με μεταπτυχιακές σπουδές ΜΒΑ & πιστοποιημένη NLP Global Trainer & Coach, Μeta-Trauma & PTSD Trainer & Consultant. Ιδιαίτερη εξειδίκευση και πάθος της η Γονιμότητα, η Υπογονιμότητα και η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Είναι δημιουργός & ιδρύτρια της HeartFert®, με αποστολή την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ατόμων, ζευγαριών και οικογενειών στο ταξίδι της Γονιμότητας, της Υπογονιμότητας ή άλλων προκλήσεων υγείας, και πέραν αυτών. Tί επιθυμεί να είναι για σένα? Ενημερωμένη και γεμάτη περιέργεια συνταξιδιώτης σου, πάντα με εσένα οδηγό. H Γονιμότητα είναι τρόπος σκέψης και ύπαρξης και το Γόνιμο Mindset εφόδιο ζωής!

Διαβάστε περισσότερα
Παρασκευή Μεντζελοπούλου

Παρασκευή Μεντζελοπούλου

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος, με εξειδίκευση στον διαβήτη, πολυκυστικές ωοθήκες, υπογονιμότητα

H Παρασκευή Μεντζελοπούλου είναι Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος, διπλωματούχος των American Board of Internal Medicine και American Board of Endocrinology, Diabetes and Metabolism. Είναι η πρώτη διαπιστευμένη Ενδοκρινολόγος Health Coach στην Ελλάδα.. Ιδιαίτερα πεδία ενδιαφέροντος αποτελούν η γυναικεία υγεία και η κύηση,η γονιμότητα, η πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και το lifestyle medicine. Στόχος της είναι η ενημέρωση του ασθενούς, η ολιστική προσέγγιση του προβλήματος και η πρόληψη. Εστιάζει ιδιαίτερα στη φροντίδα της εγκύου, καθώς έτσι δίνεται η ευκαιρία να φροντίσει και την υγεία του εμβρύου αλλά και ολόκληρης της οικογένειας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργάζεται επιστημονικά με ιδιωτικά μαιευτήρια και νοσοκομεία

Διαβάστε περισσότερα