Βίντεο

Εισαγωγή

Γίνε μέλος του Project Parenting!

Επεισόδιο 1

Ποια είναι η απαραίτητη προετοιμασία για την εγκυμοσύνη;

Ποια είναι η απαραίτητη προετοιμασία για την εγκυμοσύνη;

Με την εγκυμοσύνη ξεκινά ένα υπέροχο ταξίδι προς τη γονεϊκότητα.

Ένα μοναδικό ταξίδι. Το ταξίδι αυτό μπορεί να ξεκινά αναπάντεχα, αλλά τις περισσότερες φορές είναι μια πολύ προγραμματισμένη και συνειδητή απόφαση. Έρχεται αυτή η περίοδος που σκέφτεσαι “Θέλω να κάνω παιδί! Χρειάζεται να προετοιμαστώ; Πως μπορώ να προετοιμαστώ;”

Όσο καλύτερα προετοιμαστείς λοιπόν για το μοναδικό αυτό ταξίδι της μητρότητας, τόσο καλύτερα θα το ευχαριστηθείς!

Πρώτα από όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζεις γιατί αξίζει να προετοιμαστείς για μία εγκυμοσύνη.

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι πια μόνη σου! Οι αποφάσεις σου δεν αφορούν μόνο εσένα, αλλά και το υπέροχο πλάσμα που κουβαλάς μέσα σου. Και οι αποφάσεις που παίρνεις επηρεάζουν τη ζωή και την υγεία του μονάκριβου παιδιού σου.Και θα προετοιμαστείς κατάλληλα γιατί ενδιαφέρεσαι για την υγεία του παιδιού σου.Θέλεις να εξασφαλίσεις μια υγιή κύηση χωρίς επιπλοκές, χωρίς στρες.Επειδή έχεις επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι να φέρνεις ένα μωρό στον κόσμο, και θέλεις να κάνεις το βέλτιστο για αυτό!

Για την προετοιμασία για την εγκυμοσύνη μας μιλάνε η Ιωάννα Βαλιώτη και η Ηλέκτρα Οικονομίδου. 

Η Ιωάννα Βαλιώτη είναι Μαία – Ψυχοπροφυλάκτρια και πιστοποιημένη εισηγήτρια yoga και περιγεννητικής yoga και έχει εργαστεί τα τελευταία 13 χρόνια με γυναίκες στην εγκυμοσύνη και στην λοχεία. Εξειδικεύεται στην προετοιμασία των εγκύων και ζευγαριών για τον τοκετό και την γονεϊκότητα. Είναι υπέρμαχος του φυσικού τοκετού και προάγει μέσα από την προσέγγισή της την ιερότητα του τοκετού.

Η Ηλέκτρα Οικονομίδου είναι Μαία και Χοροθεραπεύτρια DRLST. Έχει σπουδάσει μαιευτική και έχει πολυετή εμπειρία ως Μαία. Έχει επίσης ιδρύσει το Birth Engineering, το οποίο αποτελεί το όραμά της για χαρούμενες μαμάδες που φέρνουν στο κόσμο λαμπερά μωρά χωρίς φόβο. Θα ήθελε να δει γονείς που αναλαμβάνουν την ευθύνη της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Γονείς που αντιλαμβάνονται ότι χτίζοντας το μέλλον του παιδιού τους από τη μήτρα διαμορφώνουν το μέλλον.

Γίνε μέλος σήμερα
Ιωάννα Βαλιώτη

Ιωάννα Βαλιώτη

Εισηγήτρια Γιόγκα, Μαία

Η Ιωάννα Βαλιώτη είναι Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια και πιστοποιημένη εισηγήτρια yoga και περιγεννητικής yoga απο την Yoga Alliance USA και έχει εργαστεί τα τελευταία 13 χρόνια με γυναίκες στην εγκυμοσύνη και στην λοχεία. Εξειδικεύεται στην προετοιμασία των εγκύων - ζευγαριών για τον τοκετό και την γονεικότητα μέσω της yoga και βιωματικών σεμιναρίων αλλά και στην αποκατάσταση του σώματος μετά τον τοκετό με ήπιες και επιστημονικά αποδεδειγμένες πρακτικές. Είναι υπέρμαχος του φυσικού και φυσιολογικού τοκετού και προάγει μέσα απο την προσέγγιση της την πνευματικότητα και την ιερότητα του τοκετού.

Διαβάστε περισσότερα
Ηλέκτρα Οικονομίδου

Ηλέκτρα Οικονομίδου

Μαία, Χοροθεραπεύτρια DRLST

Η Ηλέκτρα Οικονομίδου είναι Μαία και Χοροθεραπεύτρια DRLST. Έχει σπουδάσει μαιευτική και έχει πολυετή εμπειρία σαν μαία και έχει επίση ιδρύσει το Birth Engineering.

Διαβάστε περισσότερα
Project Parenting

Project Parenting

Συντακτική ομάδα

Διαβάστε περισσότερα