Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Parent Coaching

Διαβάζουμε, συζητάμε, παρακολουθούμε διαλέξεις, σεμινάρια , εκλογικεύουμε, ψάχνουμε, συμβουλευόμαστε… κι όμως πολλές φορές οι προκλήσεις μας στη γονεϊκότητα μας ξεπερνούν. Συνταγές που λειτουργούν σε άλλους, δεν είναι λειτουργικές για το δικό μας σύστημα. Η ανατροφή των παιδιών μας είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό και απρόβλεπτο συχνά ταξίδι. Για αυτό είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το parent coaching. 

Τα θέματα και οι δυσκολίες είναι διαφορετικές για κάθε οικογένεια, για αυτό και οι λόγοι που κάθε γονιός θα ζητήσει υποστήριξη ποικίλουν.

Τι κάνει ένας Parent Coach; 

Ποια μοντέλα υποστήριξης χρησιμοποιεί; Πώς μπορεί να υποστηρίξει έναν γονέα και μια οικογένεια; Ποια η διαφορά του coaching από την συμβουλευτική, την ψυχοθεραπεία, την ψυχανάλυση; Πόσο διαρκεί το coaching; Σε ποιους απευθύνεται; 

Ποιος θα μιλήσει για το parent coaching;

Σ’ αυτό το βίντεο μιλά Αφροδίτη Κονδύλη, PCI Parent COACH, Σύμβουλος γαλουχίας IBCLC, Φαρμακοποιός,  συν-ιδρύτρια του Κύκλου ενός κέντρου υποστήριξης των γυναικών και των οικογενειών τους, που στόχο έχει την ενδυνάμωση, την ισότητα, την έκφραση και την ευεξία θα μιλήσει για το πώς επηρεάζει ή όχι ο θηλασμός όλα τα παραπάνω και δημιουργός του Parent Coach Lab.

Γιατί θα μιλήσουμε για το parent coaching;

Σε αυτό το βίντεο θα διαχωρίσουμε τις διαφορετικές μορφές υποστήριξης που μπορεί να λάβει ένας γονιός. Θα περιγράψουμε το μοντέλο του PCI Coaching model. Θα συζητήσουμε το πόσο ενδυναμωτική και παραγωγική μπορεί  να είναι η εμπειρία του coaching. Ο γονέας μαθαίνει να χρησιμοποιεί τα δυνατά του σημεία, να αναγνωρίζει τα λειτουργικά κομμάτια του συστήματός του και του παιδιού του. Να βρίσκει τις δικές μοναδικές λύσεις, να αναγνωρίζει τους υψηλότερους στόχους του και υποστηρίζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πώς λειτουργεί το parent coaching;

Μιλάμε για το πώς μέσα στις συνεδρίες του coaching δουλεύουμε πραγματικά μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον και εξελισσόμαστε. Σας περιμένουμε, για να ανακαλύψετε μια διαφορετική μέθοδο υποστήριξης της γονεϊκότητάς σας που μπορεί να είναι πραγματικά αποκαλυπτική.

Ερωτήσεις που απαντώνται:

  1. Τι έχει σπουδάσει ένας parent coach;
  2. Tι κάνει ένας Parent coach;
  3. Τι διαφορές έχει από ένα σύμβουλο, ψυχολόγο, ψυχοθεραπευτή;
  4. Σε ποιους απευθύνεται;
  5. Για ποια θέματα μπορεί κάποιος να απευθυνθεί σε έναν parent coach;
  6. Πώς λειτουργεί ακριβώς;
Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!
Αφροδίτη Κονδύλη

Αφροδίτη Κονδύλη

AATH Εκπαιδεύτρια Γονέων, PCI Certified Parent Coach®, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των επαγγελματιών μας την Αφροδίτη Κονδύλη που είναι Φαρμακοποιός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Attached at the Heart™ Εκπαιδεύτρια Γονέων και εκπαιδευόμενη Parent Coach. Κάποια από τα όνειρά της έγιναν πραγματικότητα, όταν δημιούργησε τη δική της οικογένεια και το 2013 γέννησε την κόρη της και όταν 3 χρόνια μετά, δημιούργησε τον Κύκλο Υποστήριξης Γυναικών στην Ηλιούπολη. Σήμερα δραστηριοποιείται ως φαρμακοποιός και παράλληλα, ως Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC και Εκπαιδεύτρια Γονέων ενώ συνεχίζει την εκπαίδευσή της στο Parent Coaching. Είναι επίσημη συνεργάτιδα του δικτύου Attachment Parenting Hellas που σκοπό έχει την προαγωγή της γονεϊκότητας με ενσυναίσθηση και ισορροπία. Την Αφροδίτη θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει σεμινάρια, ομιλίες και workshops, αλλά μπορείς και να επικοινωνήσεις μαζί της, επιλέγοντάς τη για σύντροφο υποστήριξης σε όλο το ταξίδι της σύλληψης, της εγκυμοσύνης, της μητρότητας και της γονεϊκότητας. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα
ParentCoach LAB by Afroditi Kondyli

Σε συνεργασία με:

ParentCoach LAB by Afroditi Kondyli

Καλοσωρίζουμε στην πλατφόρμα μας την Αφροδίτη Κονδύλη, ξεκίνησε το προσωπικό της ταξίδι με τους γονείς το 2015, 2 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της. Σπούδασε Φαρμακευτική και στην ενασχόληση της με την επιστήμη, αγάπησε πέρα από τις γνώσεις για τον άνθρωπο και την υγεία του, το μοίρασμα των γνώσεων , την παροχή υποστήριξης και συμβουλευτικής.Το 2013, ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στον θηλασμό και το 2015 πιστοποιήθηκε ως Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC. Το 2016 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση ως βοηθός μητρότητας και πιστοποιήθηκε ως AATH Εκπαιδεύτρια γονέων από την Attachment Parenting International. Το 2016 έγινε συν-ιδρύτρια του «Κύκλου" και μαζί άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά για γυναίκες, μητέρες και γονείς. Το 2021 πιστοποιήθηκα ως PCI Certified Parent Coach από το Parent Coaching Institution σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Pacific University of Seattle

Διαβάστε περισσότερα