Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Νιώθεις ότι δεν είσαι καλός γονιός; Διαχειρίσου την ενοχή!

Νιώθεις ότι δεν είσαι καλός γονιός; Αποδέξου τον εαυτό σου και διώξε τις ενοχές που νιώθεις ως γονιός!

Μαζί θα ξεκλειδώσουμε τη νέα πίστα στη γονεϊκότητα! Την πίστα χωρίς ενοχές! Αν νιώθεις ότι δεν είσαι καλός γονιός, αυτό το βίντεο είναι για εσένα!

Πάρε απαντήσεις μέσα από αυτό το βίντεο και…

 • Διώξε τις ενοχικές σκέψεις. Μάθε πώς να σταματήσεις να συγκρίνεσαι με άλλους γονείς και να αναγνωρίσεις όσα κάνεις καλά
 • Εμπιστεύσου τον εαυτό σου κάνοντας τις αλλαγές στη συμπεριφορά σου απέναντι στο παιδί που δεν σου αρέσουν
 • Βρες την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Κάνε τις δικές σου ερωτήσεις και πάρε απαντήσεις για το πώς να δουλέψεις τις ενοχές σου

Αυτό το βίντεο είναι για σένα που νιώθεις ότι δεν είσαι καλός γονιός και…

 • Έχεις κουραστεί να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους γονείς
 • Θέλεις να σταματήσεις να επηρεάζεσαι τόσο από τη γνώμη των άλλων
 • Αποφάσισες να αποδεχτείς τον εαυτό σου και να σταματήσεις τη σκληρή κριτική
 • Διώξεις το συναίσθημα ότι είσαι “λίγος” για το παιδί σου
 • Θέλεις να απολαύσεις τη γονεϊκότητά σου!

Για τη γονεϊκή ενοχή θα μας μιλάει…

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη, Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Είμαι η Μαριτίνα Συμβουλίδη και αγαπώ να συνοδεύω τους ανθρώπους στη διαδρομή να ομορφύνουν τη ζωή τους, αυτή είναι η αποστολή μου. 

Προσγειώθηκα στον πλανήτη γη μια χιονισμένη μέρα του έτους 1982 και έκτοτε μεγαλώνω παρατηρώντας και μαθαίνοντας. ‘Όραμά μου είναι να δημιουργώ  ρίζες στους άνθρωποι, ώστε γονείς και παιδιά να ανοίγουν τα φτερά τους και να ταξιδεύουν με κατεύθυνση την οικογένεια που επιθυμούν να έχουν και μέσα σε αυτή να βιώνουν χαρά και να είναι ο εαυτός τους. 

Η εμπειρία μου και η καθημερινή πρόκληση ως μητέρα τριών υπέροχων ανθρώπων δυναμώνει καθημερινά την ενσυναίσθησή μου για γονείς και παιδιά και εμπλουτίζει την  ικανότητα να μεταμορφώνω τη θεωρητική γνώση σε εμπειρία πρακτικής εφαρμογής.

Σκοπός μου είναι ο κάθε άνθρωπος να μπορεί με το βέλτιστο τρόπο να μετουσιώνει τη τραυματική του εμπειρία σε δύναμη και την άγνοιά του σε συνείδηση. 

Υπάρχουμε μέσα στο σώμα μας, γι’ αυτό η ψυχοσωματική μας υγεία είναι πολύτιμη!

Κάνε ένα βήμα πιο κοντά σε μια ανέμελη καθημερινότητα

Με 0% ενοχές και 100% αποδοχή

Πώς; Παρακολούθησε το βίντεο και μάθε πώς μπορείς να πετάξεις όσα δεν σε εξυπηρετούν και να κρατήσεις όσα είναι εντάξει για σένα και την οικογένειά σου!

 • Doc Childre, Howald Martin, Deborah Rozman, Rollin McCraty (2019). Η νοημοσύνη της καρδιας, Η Τέχνη της Ζωης.
 • Daniel Goleman (1995). Η συναισθηματική νοημοσύνη, Ελληνικά Γράμματα.
 • Naomi Aldort (2005). Αναθρέφοντας τα παιδιά μας αναθρέφουμε τον εαυτό μας, Αλκυών.
 • Thomas Gordon (2016). Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα, Μάρτης.
Μαριτίνα Συμβουλίδη

Μαριτίνα Συμβουλίδη

Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με εξειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training). Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στο κλάδο της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα και εμπλουτίζει διαρκώς τα επαγγελματικά της εργαλεία όπως οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT, η Βοτανολογία, η Αρωματοθεραπεία, δίνοντας ολιστική διάσταση στην ψυχοθεραπεία. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά, με σκοπό να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης και αγάπης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα