Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι

Γιατί το 2022 θα είναι η χρονιά μου! Το 2021 ήταν μια χρονιά πρόκληση για τον καθένα από εμάς σε συνέχεια της προηγούμενης. Λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς έχει έρθει η ώρα να αφυπνίσουμε την εσωτερική μας σπίθα και να θυμηθούμε ποιος αληθινά δημιουργεί την πραγματικότητά μας στο εδώ και τώρα! Αναρωτιέσαι… “Πώς θα το κάνω σωστά; Πώς θα θέσω στόχους που είναι σωστοί για εμένα; Πώς θα τους κατακτήσω;” 

Είμαι έτοιμος/η να θέσω στόχους;

Θα ξεκλειδώσουμε το νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό δυναμικό σου ώστε να αντιληφθείς τη χρησιμότητα του να θέτεις στόχους, να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το πώς θέτεις στόχους, το αν οι στόχοι σου είναι κατάλληλοι και να ευθυγραμμιστείς με αυτούς με περισσότερη διαύγεια, αποφασιστικότητα και τις απεριόριστες δυνατότητες σου!

Τι χρειάζεται για να θέσω στόχους που μπορώ να επιτύχω;

Θα μιλήσουμε επίσης και θα εξηγήσουμε τους λόγους που κάποιοι στόχοι μας δεν επιτυγχάνονται και τι χρειάζεται να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, κατανοώντας τους παράγοντες που το επηρεάζουν και το διαμορφώνουν αυτό.

Πώς επηρεάζει η δική μας στάση;

Η στάση μας τόσο απέναντι στους ίδιους τους στόχους αλλά και στον εαυτό μας είναι καθοριστική ως προς τη θέση που μας τοποθετούμε και ως προς τη συνολική πορεία μας. 

Τι θα μάθεις σε αυτό το βίντεο;

Το βίντεο αυτό θα αποκαλύψει, τέλος, το ουσιαστικότερο όλων, που προς έκπληξη ίσως πολλών, δεν είναι η επίτευξη των στόχων αυτή καθεαυτή αλλά κάτι άλλο!

Σ’ αυτό το βίντεο η Μαρία Λιάτη, | Ψυχοθεραπεύτρια, Θεραπεύτρια της μεθόδου Theta Healing, Ομοιοπαθητικό, Βιοτεχνολόγο |, μιλά για τους στόχους και την προπαρασκευή της νέας χρονιάς! Δες το βίντεο για να γίνουμε συν – εργάτες στην οργάνωση και την προετοιμασία σου!

Η Μαρία θέτει το θεωρητικό πλαίσιο για όλα τα παραπάνω, συνοδεύοντας το με πρακτικές εφαρμογές και εργαλεία.

Napoleon Hill, (2008) Think and grow rich, εκδ. Wilder Publications

Γίνε μέλος σήμερα!
Μαρία Λιάτη

Μαρία Λιάτη

Theta Healer®, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λιάτη Ψυχοθεραπεύτρια, Ομοιοπαθητικός και Theta Healer, με σπουδές και προϋπηρεσία σε όλα τα παραπάνω. Έχει εργασιακή εμπειρία σαν Ψυχοθεραπεύτρια και εξειδικεύεται στις συντροφικές σχέσεις, στις αγχώδεις διαταρχές, στις διατροφικές διαταραχές και άλλα! Μπείτε στο προφίλ της και διαβάστε περισσότερα για τη Μαρία!

Διαβάστε περισσότερα