Βίντεο

Εισαγωγή

Εισαγωγή

Επεισόδιο 1

Τι είναι οι περιορισμοί και πώς μας επηρεάζουν

Επεισόδιο 2

Οι μύθοι σχετικά με τη γονεϊκότητα

Επεισόδιο 3

Πώς μπορώ να εξελιχθώ ως γονέας

Επεισόδιο 4

Πώς μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που συμπεριφέρομαι ως γονιός

Επεισόδιο 5

Διαλογισμός ενσωμάτωσης: Οδηγίες

Επεισόδιο 6

Διαλογισμός ενσωμάτωσης

Επεισόδιο 7

Κλείσιμο

Περιγραφή:

Μέσα στην καθημερινότητά μας έχουμε πολλές φορές την αίσθηση ότι θα θέλαμε να συμπεριφερόμαστε αλλιώς στα παιδιά μας, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή τη συμπεριφορά. Νιώθουμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε ευτυχισμένα και επιτυχημένα παιδιά, αλλά ακόμα κι αν διαβάζουμε και μαθαίνουμε τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να το κάνουμε αυτό, βλέπουμε τον εαυτό μας να μην μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα και γυρίζει πίσω σε “λάθη” που κάνει ξανά και ξανά.

Νιώθουμε λοιπόν ότι χωρίς να το θέλουμε δημιουργούμε περιορισμούς στα παιδιά μας, αλλά δεν ξέρουμε πώς να βγούμε από το φαύλο κύκλο, γιατί ούτε μπορούμε να εστιάσουμε ακριβώς στους περιορισμούς που νιώθουμε ότι δημιουργούμε, ούτε μπορούμε να βάλουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο για το πώς να σπάσουμε αυτόν τον κύκλο.

Πώς λοιπόν μπορούμε να μεταμορφωθούμε στο γονιό που θέλουμε να είμαστε και να μεγαλώνουμε παιδιά χωρίς περιορισμούς;

Τι θα μάθεις σχετικά με την επικοινωνία στο διαζύγιο;

Σε αυτή τη σειρά του Project Parenting θα συζητήσουμε:

Πώς δημιουργούμε περιορισμούς στα παιδιά μας χωρίς να το θέλουμε και πώς μπορούμε συνειδητά να ξεκινήσουμε να το αλλάζουμε αυτό.

Θα δούμε επίσης ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι περιορισμοί και γιατί πολλές φορές δεν τους βλέπουμε καν για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τη δημιουργία τους.

Θα μάθουμε τον πρακτικό τρόπο με τον οποίο μπορούμε να μεταμορφωνόμαστε μέρα με την ημέρα στο γονιό που πραγματικά θέλουμε να είμαστε.

Στόχοι αυτής της σειράς είναι:

  • Η κατανόηση του πώς γίνομαι ο γονιός που θέλω να είμαι.
  • Η ανακάλυψη των περιορισμών μου και το πώς τους περνάω στο παιδί μου.
  • Η απελευθέρωσή μου από ενοχές σε σχέση με τα λάθη μου.
  • Το άνοιγμα του δρόμου προς τη μεταμόρφωση μου ως γονέα.
Γίνε μέλος σήμερα
Μαρία Μισύρη

Μαρία Μισύρη

Transformational Coach για Γυναίκες και Μητέρες

Η Μαρία Μισύρη είναι Transformational Coach για Γυναίκες και Μητέρες. Είναι δημιουργός του προγράμματος “Δημιουργώ το Σώμα που Αγαπώ” που εκπαιδεύει τη γυναίκα να δημιουργήσει από την αρχή έναν απελευθερωμένο από ενοχές και αυτοκαταστροφικές συνήθειες εαυτό κατανοώντας τον εις βάθος κι έτσι να μπορεί ελεύθερα να εστιάσει σε οτιδήποτε άλλο θέλει να δημιουργήσει στη ζωή της όπως μια σχέση κατανόησης και εμπιστοσύνης με τα παιδιά της.

Διαβάστε περισσότερα