Η κουζίνα μας κρύβει υλικά που αν χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο, μπορούν να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού, χαράς, άσκησης και μάθησης, καλύπτοντας συγχρόνως πολλές αισθητηριακές ανάγκες των παιδιών! Το corn-flour για παράδειγμα, μπορεί να μην έχει να μας προσφέρει πολλά σε διατροφικό επίπεδο, μπορεί όμως να αποτελέσει ένα υλικό επιστημονικών αναζητήσεων και ανέμελων εξερευνήσεων! 

Η Ελένη Οικονομίδου από το Hehe Art, Play & Therapy μιλά για το πώς μπορούμε να παίξουμε messy με τα παιδιά μας στο σπίτι! 

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Ελένη Οικονομίδου

Ελένη Οικονομίδου

Αναπτυξιακή Ψυχολόγος MSc

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Ελένη Οικονομίδου, Αναπτυξιακή Ψυχολόγο (MSc), επιστημονικά υπεύθυνη & συντονίστρια των ομάδων & των σεμιναρίων Messy, Sensory & Clay Play, καθώς και πρόεδρος του Hehe Art, Play & Therapy. Εργάζεται ακατάπαυστα με στόχο τη διάδοση του μη κατευθυντικού αισθητηριακού παιχνιδιού και απολαμβάνει να παίζει δίπλα σε παιδιά, γονείς και παιδαγωγούς, να «λερώνεται» και να συνδέεται μαζί τους μέσα από το παιχνίδι, τόσο στο χώρο της στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε δομές όλης της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα
Hehe Art, Play & Therapy

Σε συνεργασία με:

Hehe Art, Play & Therapy

Διαβάστε περισσότερα