Συζητάμε για τους σημερινούς εφήβους, την καθημερινότητά τους , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ανησυχίες για το μέλλον τους, και τι εργαλεία προσφέρει το NLP για την αποτελεσματική προσέγγιση τους.

Την Τετάρτη 1/9, η Μαρίνα Αρπλιά, ιδρύτρια του Project Parenting, συζήτησε live στη σελίδα μας στο Facebook με την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD, ιδρύτρια της nlpgreece® με εξειδίκευση στη ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τα Neuro-Linguistics, και την Ξένια Στεφανοπούλου παιδοψυχολόγο και επιστημονικό συνεργάτη της nlpgreece®.

Εξηγήσαμε την ιδιαιτερότητα της εφηβικής συμπεριφοράς μέσω της λειτουργίας του εγκεφάλου των εφήβων και παρουσιάσαμε τις τεχνικές του NLP που θωρακίζουν τους εφήβους και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.

Συζητήσαμε για το πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε εποικοδομητικά με τα παιδιά μας στην εφηβεία, πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε να διαμορφώσουν την ταυτότητά τους και με ποιες τεχνικές μπορούμε να τα υποστηρίξουμε στα πρώτα τους βήματα προς την ενήλικη ζωή.

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Founder - NLPGreece®, Senior Partner - Synolic®Development Systems

Διαβάστε περισσότερα
Ξένια Στεφανοπούλου M.Sc

Ξένια Στεφανοπούλου M.Sc

M.Sc Παιδοψυχολόγος, nlpgreece ® - Επιστημονικός συνεργάτης

H Ξένια Στεφανοπούλου δουλεύοντας με ενήλικες και παιδιά απέκτησε Μ.Sc. στην Παιδοψυχολογία από το University of Central Lancashire, με έμφαση σε θέματα εξαρτήσεων, διαταραχών πρόσληψης τροφής, διαπροσωπικών σχέσεων ζεύγους και οικογένειας, διαχείρισης συναισθηματικού και ψυχικού τραύματος, σχολικής ψυχολογίας, ψυχικής υγείας εφήβου, επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής εφήβων και ενηλίκων ενώ έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε ομιλίες, σεμινάρια και συνέδρια. Είναι ΝLP Practitioner από το ΝLP University, California Santa Cruz.

Διαβάστε περισσότερα
nlpgreece®

Σε συνεργασία με:

nlpgreece®

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά τους πρωτοπόρους στην επιστημονική εφαρμογή & εκπαίδευση του συστήματος NLP από το 1998 στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Με στόχο τους να δώσουν σε όλους τους ανθρώπους τις τεχνικές του συστήματος, ώστε να κάνουν τις τομές που στοχεύουν. Μπαίνουν στην ομάδα μας για να προσφέρουν εξειδικευμένες δράσεις για την οικογένεια, το παιδί και τον γονέα σε κάθε ρόλο του (μέσα και έξω από το σπίτι).

Διαβάστε περισσότερα