Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Η ζωή με νήπιο: Προσδοκίες VS πραγματικότητα

Η ζωή με νήπιο: Μάθε τι να περιμένεις αναπτυξιακά!

“Πότε θα τελειώσουν πια αυτά τα… terrible 2s, 3s, 4s κ.λπ;” Εάν θέλεις να μάθεις τι συμβαίνει με τα αναπτυξιακά στάδια του παιδιού σου στη νηπιακή ηλικία και γιατί εν τέλει είναι ή δεν είναι… terrible δες αυτό το βίντεο και μάθε τι να περιμένεις αναπτυξιακά στην ζωή με νήπιο!

Πάρε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να…

 • Διαχειριστείς τις καταστάσεις που σε δυσκολεύουν με το νήπιό σου
 • Μάθεις τι να περιμένεις σε κάθε φάση της νηπιακής ηλικίας
 • Απολαύσεις κάθε στιγμή με το παιδί σου αφήνοντας πίσω τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες

Εάν θέλεις να μάθεις τι να περιμένεις και τι όχι στη νηπιακή ηλικία του παιδιού σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος!

 • Πώς να διαχειριστείς και να στηρίξεις το παιδί σου στις αναπτυξιακές του αλλαγές;
 • Πώς να μπορέσεις εσύ να προσαρμοστείς σε αυτές;
 • Ποια είναι τα Dos & Don’ts της νηπιακής ηλικίας;
 • Όλες αυτές οι απαντήσεις θα τις βρεις εδω!

2 ΠΑΡΑΠΟΛΥ σημαντικοί λόγοι για να το παρακολουθήσεις

 1. Η νηπιακή ηλικία έχει δαιμονοποιηθεί, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια πολύ σημαντική φάση τόσο για το παιδί όσο και για τον γονέα
 2. Το να ξέρεις τι να περιμένεις σε προετοιμάζει για τις δύσκολες αλλά και για τις ευχάριστες στιγμές

Η ζωή με νήπιο: Μάθε τι να περιμένεις αναπτυξιακά! Λίγα λόγια για την ομιλίτρια:

Η Αφροδίτη Κονδύλη το 2007 αποφοίτησε από το τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2013 με τον ερχομό της κόρης της ξεκίνησε την εκπαίδευσή της και την πρακτική της στον θηλασμό στο νοσοκομείο «Αττικόν». Το 2015 πιστοποιήθηκε ως Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους το 2015 ίδρυσε μαζί με τη Σοφία Δούμα τον «Κύκλο», ένα κέντρο υποστήριξης των γυναικών και της οικογένειάς τους.

Το 2016 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Βοηθών Μητρότητας από τον ΣΥ.ΒΟ.Μ.Ε., πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια γονέων από την Attachment Parenting International και μπήκε στο δίκτυο συνεργατών της Attachment Parenting Hellas. To 2018 o ερχομός του γιου της, έφερε μαζί νέα σχέδια και στόχους. Τον Μάρτιο του 2020 ξεκίνησε την εκπαίδευσή της ως Parent Coach από το Parent Coaching Institute (PCI).

 • Attached at the Heart: Eight Proven Parenting Principles for Raising Connected and Compassionate Children (from Preconception to Five Years) Barbara NicholsonLysa A. Parker
 • McKenna, James J., and Thomas McDade. “Why babies should never sleep alone: A review of the co-sleeping controversy in relation to SIDS, bedsharing and breast feeding.” Paediatric respiratory reviews 6.2 (2005): 134-152.
 • CHUONG-KIM, Margaret. Cry it out: The potential dangers of leaving your baby to cry. 2005.
 • KENDALL-TACKETT, Kathleen. Why cry-it-out and sleep-training techniques are bad for babes. Clinical Lactation, 2013, 4.2: 53-54.
 • D’AMBROSIO, Carolyn, et al. Comfort the Kid! Infant Sleep, Parent-Child Bonding, and the Perils of” Cry it Out”. Ivory Tower Books.
 • OCKWELL-SMITH, Sarah. The Gentle Sleep Book: Gentle, No-Tears, Sleep Solutions for Parents of Newborns to Five-Year-Olds. Hachette UK, 2015.
 • MCKENNA, James J.; VOLPE, Lane E. Sleeping with baby: An internet‐based sampling of parental experiences, choices, perceptions, and interpretations in a western industrialized context. Infant and Child Development: An International Journal of Research and Practice, 2007, 16.4: 359-385.
Γίνε μέλος σήμερα
Αφροδίτη Κονδύλη

Αφροδίτη Κονδύλη

PCI Parent Coach, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Σύμβουλος Θηλασμού

Η Αφροδίτη Κονδύλη είναι Parent Coach, Εκπαιδεύτρια γονέων και Σύμβουλος θηλασμού. Έχει ιδρύσει τον Κύκλο, ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών , θηλασμού και οικογενειών και το Parent Coach Lab. To όραμά της είναι οι γονείς να έχουν την υποστήριξη και την πληροφόρηση που χρειάζονται, την ευκαιρία να ανακαλύψουν το δικό τους μοναδικό μονοπάτι στην πορεία της γονεϊκότητας τους...

Διαβάστε περισσότερα
Κύκλος

Σε συνεργασία με:

Κύκλος

Ο Κύκλος ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών και των οικογενειών τους. Λειτουργεί από το 2015, στηρίζοντας τη γυναίκα ολιστικά, στην περιγεννητική περίοδο, στη γονεϊκότητα αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή που το έχει ανάγκη. Μάθε περισσότερα για τον Κύκλο στην πλατφόρμα μας!

Διαβάστε περισσότερα