Περιγραφή

Στη σειρά αυτή θα εστιάσουμε στην σχέση των γονέων και πώς μπορεί να επηρεάσει την εικόνα και το βίωμα των παιδιών για την ενήλικη τους ζωή,  καθώς μεγαλώνουν μέσα στην οικογένεια, βλέποντας τους γονείς του να σχετίζονται μεταξύ τους. Ακόμα και να έχουν γίνει λάθη από τους γονείς που ήδη έχουν παιδιά, μπορούν να διορθωθούν. Γονείς & Παιδιά μπορούν να είναι δάσκαλοι και μαθητές μαζί, ο ένας να βοηθήσει τον άλλον να γίνει καλύτερος άνθρωπος και πόσο μάλιστα στις κοντινές σχέσεις οικειότητας, όπου όλα όσα γίνονται μπορούν να μας εξελίξουν.

Σ’ αυτή την πρωτότυπη σειρά από το Project Parenting η Ευθυμία Αδαμίδου, ψυχοθεραπεύτρια στέκεται δίπλα σου, δίπλα μας με αγάπη και αποδοχή! Στέκεται δίπλα μας σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι αναζήτησης, ανακάλυψης και κατανόησης για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί να αναπτύξει υγιείς ερωτικές/ συντροφικές σχέσεις στην ενήλικη ζωή του.

Στόχοι

  1. Το πόσο σημαντικό είναι να εστιάζει ο γονιός στον εαυτό του, στην εικόνα που έχει για σώμα του, τα φύλα, ιδέες πεποιθήσεις για την συντροφικότητα, τη σχέση.
  2. Κατανόηση του πόσο σημαντική είναι η συναισθηματική έκφραση μέσα στη σχέση και οτι αυτό επηρεάζει το παιδί και τις  επιλογές που θα πάρει στην ενήλικη ζωή του.
  3. Απενοχοποίηση του λάθους και τι μπορώ να κάνω μετά το λάθος για να το διορθώσω. Δεν είναι ποτέ αργά να αλλάξεις στάση, συμπεριφορά, να επαναπροσδιοριστείς.

Ευθυμία Αδαμίδου

Ευθυμία Αδαμίδου

Συστημική & Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια

Εκπαίδευση Bachelor: Ψυχολογία, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Deree College, 1995 Πιστοποιημένες Εξειδικεύσεις: Συστημική /Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια , Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, 1999 Συστημική Σύμβουλος στην Καταξιωτική προσέγγιση,...

Διαβάστε περισσότερα