«Έλα μωρέ τι ανάγκη έχει, μακάρι να με φρόντιζαν και μένα έτσι». Πόσες φορές έχεις ακούσει αυτές τις φράσεις για μωράκια; Πόσες φορές το έχουν πει για το δικό σου μωράκι… κι όμως! Τα βρέφη αντιλαμβάνονται το περιβάλλον τους, στρεσάρονται και είναι ικανά να επικοινωνούν. Έτσι και το δικό σου!   

H Μαριάννα, Δημιουργός του NowLetsPlay® με την ιδιότητα του Infant Therapist, σπάει το στερεότυπο που ήθελε μέχρι και κάποιες γενιές πριν τα βρέφη, να μην καταλαβαίνουν και να μην συντονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον τους και να κλαίει μόνο όταν πεινάνε, πονάνε ή θέλουν αλλαγή πάνας. 

  • Μας μιλά για τη μη λεκτική επικοινωνία των βρεφών.
  • Τι προκλήσεις αντιμετωπίζουν και πώς μεταφράζεται το ψυχικό στρες σε αυτόν τον ευαίσθητο ηλικιακά πληθυσμό;
  • Πώς μπορούμε να εναρμονιστούμε μαζί τους;
Εσύ αγκαλιάζεις το παιδί σου και εμείς εσένα. Γίνε μέλος στην πρώτη ολιστική πλατφόρμα για γονείς σήμερα!
Μαριάννα Αντωνακάκη

Μαριάννα Αντωνακάκη

Δημιουργός του NowLetsPlay®

H Μαριάννα Αντωνακάκη θεωρώντας πως η εκπαίδευση είναι μια δια βίου διαδικασία που προσεγγίζεται συνολικά στο πώς επιδρά στην εξέλιξη του ανθρώπου, ξεκίνησε τις σπουδαστικές της διαδρομές με στόχο να μη σταματήσει όσο ζει...

Διαβάστε περισσότερα
Μαρίνα Αρπλιά

Μαρίνα Αρπλιά

Δημιουργός του Project Parenting & Παιδαγωγός

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό και παρακολούθησα πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ευρώπη και την Αφρική, αλλά δεν ήθελα να γίνω δασκάλα. Ήθελα, όμως, πάντα να κάνω κάτι...

Διαβάστε περισσότερα
nlpgreece®

Σε συνεργασία με:

nlpgreece®

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά τους πρωτοπόρους στην επιστημονική εφαρμογή & εκπαίδευση του συστήματος NLP από το 1998 στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Με στόχο τους να δώσουν σε όλους τους ανθρώπους τις τεχνικές του συστήματος, ώστε να κάνουν τις τομές που στοχεύουν. Μπαίνουν στην ομάδα μας για να προσφέρουν εξειδικευμένες δράσεις για την οικογένεια, το παιδί και τον γονέα σε κάθε ρόλο του (μέσα και έξω από το σπίτι).

Διαβάστε περισσότερα