Γιατί πρέπει να έχεις μια σχέση συνεργασίας με τον θεραπευτή του παιδιού σου; Ποιον ορίζουμε ως θεραπευτή και γιατί η μεταξύ σας σχέση, επηρεάζει και τη σχέση του μαζί με το παιδί σου; Πώς μπορεί να βοηθήσει τη θεραπευτική διαδικασία του παιδιού σου;

Την Πέμπτη 31/1 στις 21:00, η Μαρίνα Αρπλιά, ιδρύτρια του Project Parenting, συζητά στη σελίδα μας στο Facebook με τη Στέλλα Ζαντίδου, λογοθεραπεύτρια & δημιουργό του Κέντρου Λογοθεραπείας Φουρφούρι στην Καστοριά για το πώς πρέπει να αναπτύσσεται η σχέση Γονέων & Θεραπευτών, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα το παιδί.

Στόχοι:

  • Θα μάθεις μια συνταγή επιτυχίας!
  • Γιατί οι γονείς χρειάζονται τους θεραπευτές και…
  • Γιατί οι θεραπευτές, τους γονείς!
  • Ανακάλυψε μαζί με τον θεραπευτή πώς μπορείτε να ωφελήσετε το παιδί σου.
Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Στέλλα Ζαντίδου

Στέλλα Ζαντίδου

Λογοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των expert τη Στέλλα Ζαντίδου, κλινική Λογοθεραπεύτρια και υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Λογοθεραπείας «Φουρφούρι» στην πόλη της Καστοριάς. Το Φουρφούρι αποτελεί έναν όμορφο χώρο, φιλικό προς κάθε παιδί και την οικογένειά του. Στόχος της Στέλλας είναι η δημιουργία ομάδας, μέσω του τριγώνου παιδί- γονέας- θεραπευτής, για να επιτευχθούν πιο σύντομα και ολιστικά οι θεραπευτικοί στόχοι. Επίσης, οι δράσεις που πραγματοποιεί στον χώρο της, αποσκοπούν στην ενίσχυση της περιβαντολλογικής συνείδησης και της ανάπτυξης της επικοινωνίας και των δεξιοτήτων, μέσα από κατασκευές, μουσική και φυσικά, το παιχνίδι. Αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας, αποτελεί η συζήτηση, καθοδήγηση και στήριξη του γονέα, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για το κάθε παιδί.

Διαβάστε περισσότερα