Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Γνωριμία με τη μέθοδο του Theta Healing®

Τι είναι το Theta Healing®;

Το Theta Healing® είναι μία μέθοδος προσανατολισμένη στον εντοπισμό και την αλλαγή περιοριστικών πεποιθήσεων που μπλοκάρουν το άτομο και το εμποδίζουν από το να έχει αυτά που επιθυμεί σε όλα τα επίπεδα προσωπικής ανάπτυξης, ευημερίας, ελεύθερης έκφρασης και επιτυχίας. Το άτομο αλλάζει εσωτερικά και παράλληλα βλέπει να αλλάζουν και αυτά που έλκει και δημιουργεί στην πραγματικότητα του. 

Eίναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο θεραπείας και αυτοβελτίωσης. Δίνει τη δυνατότητα εμβάθυνσης στον υποσυνείδητο νου και εντοπισμού των θεμελιακών περιοριστικών πεποιθήσεων του ατόμου που δημιουργούν μπλοκαρίσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. 

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη μέθοδο;

Μέσα από την εργασία με τα εργαλεία της μεθόδου επιλύονται και βελτιώνονται θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή – δυσκολίες εύρεσης συντρόφου, προβλήματα στη συντροφική ζωή, ανισορροπίες με τον εαυτό, θέματα ενδοοικογενειακών σχέσεων, διαχείριση των σκέψεων μας, θέματα καριέρας, στρες και άγχος, αποτυχίες και εμπόδια που εμφανίζονται στην καθημερινότητα μας, απογοήτευση και θλίψη για τη ζωή, αποτελεσματική διαχείριση του βάρους και των διατροφικών διαταραχών, υποστήριξη ασθενών με χρόνια νοσήματα ή ασθένειες, ακόμη και υπαρξιακές ανησυχίες. 

Η εφαρμογή της μεθόδου σε αυτά τα θέματα μπορεί να σε οδηγήσει στο να δεις τη ζωή σου να μεταμορφώνεται και να αντιληφθείς ότι εσύ είσαι η/ο συν-δημιουργός της ζωής σου στο εδώ και τώρα. Η αλλαγή γίνεται άμεσα αντιληπτή με αίσθηση ηρεμίας, διαύγειας και συνειδητοποίησης. 

Σε αυτό το βίντεο η Μαρία Λιάτη, ψυχοθεραπεύτρια, μιλάει για τη μέθοδο του Theta Healing® και τις δυνατότητες που μας ανοίγει!

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!
Μαρία Λιάτη

Μαρία Λιάτη

Theta Healer®, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λιάτη Ψυχοθεραπεύτρια, Ομοιοπαθητικός και Theta Healer, με σπουδές και προϋπηρεσία σε όλα τα παραπάνω. Έχει εργασιακή εμπειρία σαν Ψυχοθεραπεύτρια και εξειδικεύεται στις συντροφικές σχέσεις, στις αγχώδεις διαταρχές, στις διατροφικές διαταραχές και άλλα! Μπείτε στο προφίλ της και διαβάστε περισσότερα για τη Μαρία!

Διαβάστε περισσότερα