Περιγραφή σειράς:

Κάθε μέρα πατάμε, περπατάμε, προχωράμε, στεκόμαστε, χοροπηδάμε, κλωτσάμε… Από την πρώτη φορά που σταθήκαμε στα πέλματά μας βηματίζουμε πάνω σε αυτά κάθε στιγμή της ζωής μας. Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικό είναι να πατάμε σωστά; Αναρωτηθήκατε άραγε γιατί είναι πόσο πολύτιμα τα πέλματά μας; Διαμορφώνοντας τον τρόπο που πατούν τα πέλματά στο έδαφος, μπορώ πραγματικά να αλλάξω τον τρόπο που στέκομαι στην ίδια μου τη ζωή!

Σ’ αυτή την πρωτότυπη σειρά από το Project Parenting η Μαριτίνα Συμβουλίδη Σωματική Ψυχοθεραπευτρία και η Λίλλυ Βελισσαρίου Δασκάλα Pilates συναντούν η μια την άλλη μέσα από την σοφία και τις δυνατότητες του σώματος. Μαζί θα ανακαλύψουμε την ομορφιά του να στέκομαι στα πόδια μου με επίγνωση έχοντας ενεργοποιημένη τη δύναμή τους. 

Στόχοι σειράς:

  1. Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα πέλματά μας;
  2. Πώς διαμορφώνεται ο τρόπος που πατάνε να πέλματά μας στο έδαφος;
  3. Πώς με ωφελεί να έχω επίγνωση στον τρόπο που πατάω;
  4. Πρακτικές εξάσκησης και εκγύμνασης των πελμάτων
  5. Παραμυθάκι
Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Λίλλυ Βελισσαρίου

Λίλλυ Βελισσαρίου

Δασκάλα Pilates, Καλλιτέχνης

Η Λίλλυ Βελισαρίου δασκάλα Pilates με περισσότερο από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Διαβάστε περισσότερα
Μαριτίνα Συμβουλίδη

Μαριτίνα Συμβουλίδη

Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με εξειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training). Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στο κλάδο της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα και εμπλουτίζει διαρκώς τα επαγγελματικά της εργαλεία όπως οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT, η Βοτανολογία, η Αρωματοθεραπεία, δίνοντας ολιστική διάσταση στην ψυχοθεραπεία. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά, με σκοπό να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης και αγάπης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα