Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Φυσικός τρόπος αντιμετώπισης της ασθένειας του παιδιού

Υπάρχει φυσικός τρόπος αντιμετώπισης της ασθένειας του παιδιού; Ανεβαίνει ο πυρετός, αρχίζει ο βήχας. Τι κάνω; Του δίνω 4-5 φάρμακα σήμερα ώστε να είναι καλά αύριο; Πώς θα λειτουργήσει αυτό για το παιδί; Μήπως αυτό δημιουργεί έναν μόνιμο μελλοντικό ασθενή;

Ναι, αλλά πώς μπορώ να προχωρήσω σε φυσικό τρόπο αντιμετώπισης της ασθένειας του παιδιού;

Καταρχάς τα παιδιά δεν θα είναι ΠΑΝΤΑ υγιή και δεν θα είναι ΠΑΝΤΑ καλά. Αυτή η πρόταση μπορεί να σε ανησυχεί. Στην πραγματικότητα, είναι αυτή που δίνει τη λύση στον προβληματισμό τους. Αυτό που προτείνουμε είναι να περάσουν τη βρεφική και την παιδική ηλικία με όσο το δυνατόν λιγότερα φάρμακα ώστε να χτίσουν έναν υγιή και δυνατό οργανισμό.

Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των παιδιών!

Ένα παιδί που όταν είναι 1 έχει αντιμετωπίσει την ασθένεια χωρίς φάρμακα είναι ένα παιδί το οποίο όταν θα είναι 9-10 δεν θα αρρωσταίνει πρακτικά ποτέ. Για αυτό και η ασθένεια στη βρεφική ηλικία δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας φοβίζει και να μας κάνει να “φορτώνουμε” τον οργανισμό του παιδιού με φάρμακα, αλλά να σκεφτόμαστε ψύχραιμα και να αποδεχτούμε ότι το παιδί θα αρρωστήσει. Και αυτό είναι μέσα στη ζωή.

Τι θα μάθεις σε αυτό το βίντεο για τον φυσικό τρόπο αντιμετώπισης της ασθένειας του παιδιού;

Η Dr Σουζάννα Κέμπερ μας μιλάει για τον φυσικό τρόπο αντιμετώπισης της ασθένειας στα μωρά και καθησυχάζει τους γονείς, οι οποίοι όπως είναι λογικό αγχώνονται σχετικά με την υγεία του μωρού τους. Υπάρχουν τρόποι χωρίς 5-6 διαφορετικά φάρμακα, τους οποίους θα τους δούμε αναλυτικά.

Όπως λέει και η ίδια…

Οι γονείς αγχώνονται και ψάχνουν ατέλειωτα στις μηχανές αναζήτησης και στα media για συμβουλές, ή πηγαίνουν συχνά άσκοπα από γιατρό σε γιατρό, με αποτέλεσμα πολλά περιττά φάρμακα και εξετάσεις.

Φυσικά, κανένας γονέας δεν το κάνει όλο αυτό… «επίτηδες».

Όμως, το παιδί μπορεί να φτάσει να χρησιμοποιεί υπερβολικά συχνά αντιβιοτικά και κορτιζονούχα φάρμακα, που μακροπρόθεσμα αποδυναμώνουν την υγεία του αντί να την ενισχύουν – και φυσικά, συνεχίζει να αρρωσταίνει.

Παρακολούθησε το βίντεο!

Και μάθε πώς μπορείς να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό του παιδιού σου φυσικά! Το ‘χεις!

Πάρε την προσφορά!