Επειδόσια

Επεισόδιο 1

Επιστροφή στη νέα πραγματικότητα | Εισαγωγή

Επεισόδιο 2

Τι είναι οι στρατηγικές αντιμετώπισης;

Επεισόδιο 3

Πώς βίωσαν τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας;

Επεισόδιο 4

Επιστροφή στα σχολεία

Επεισόδιο 5

Επιστροφή στη νέα πραγματικότητα | Κλείσιμο

Περιγραφή

Πώς βιώσαμε σαν πολίτες, σαν άνθρωποι, σαν γονείς, σαν παιδιά την εμπειρία της πανδημία και της καραντίνας; Πώς επηρέασε τη ζωή μας; Πως επηρεάζει ακόμα τη ζωή μας; Τί σημαίνει επιστροφή στη νέα πραγματικότητα;

Σ’ αυτή την πρωτότυπη σειρά από το Project Parenting η Χριστίνα Καραπάνου, Ψυχολόγος Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια  CBT και Πιστοποιημένη  Ιατρικός Εκπαιδεύτρια Επιστημόνων Υγείας  MCI μας μιλάει για την πανδημία και πως τη βιώσαμε από τη σκοπιά της ψυχολογίας της προσαρμοστικότητας και της εξισορρόπησης.

Ήταν κάτι που ξεκίνησε ξαφνικά και κανένας δεν ήταν προετοιμασμένος! Η Χριστίνα μας αναλύει το πως ψυχολογικά κάθε άνθρωπος βίωσε όσα έγιναν και μας εξηγεί τις διαφορετικές αντιδράσεις που είχε ο κόσμος! Στη συνέχεια μας βοηθάει να κατανοήσουμε τόσο από την πλευρά του γονέα όσο και από την πλευρά του παιδιού και του εφήβου πως βίωσαν όσα έγιναν. Τέλος μας βοηθάει να κατανοήσουμε πως επιστρέφουμε σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα!

Στόχοι

1. Κατανόηση του τι είναι οι στρατηγικές αντιμετώπισης

2. Κατανόηση του πως ένας γονέας βίωσε την καραντίνα

3. Κατανόηση του πως βίωσε την καραντίνα ένα παιδί και ένας έφηβος

4. Πως επιστρέφουμε πρακτικά στη νέα πραγματικότητα

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό βασίζεται στην επαγγελματική μου εμπειρία, την οποία έχω συλλέξει μέσα από συνεδρίες, σεμινάρια και ομάδες  που πραγματοποιώ. Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε και το προφίλ μου στο Project Parenting, ώστε να δείτε τόσο την εκπαίδευση μου όσο και την επαγγελματική μου εμπειρία.

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!