Περιγραφή

 Πώς λειτουργεί ο νους; Πώς μπορώ να αρχίσω να διακρίνω τις συνειδητές από τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις μου; Πώς μπορώ να επαναπρογραμματίσω τον νου ώστε να λειτουργεί προς όφελος μου και να πάψω να νιώθω έρμαιο των σκέψεων μου; Μπορείς να φανταστείς το όφελος που θα είχες εάν από νεαρή ηλικία κυριαρχούσες στον νου σου και έδινες εσύ κατεύθυνση στις πεποιθήσεις και τη ζωή σου;!

Σ’ αυτή την πρωτότυπη σειρά από το Project Parenting η expert μας Μαρία Λιάτη θα απαντήσει στα  παραπάνω ερωτήματα με πρακτικές συμβουλές και εργαλεία τα οποία μπορούν άμεσα και απλά να χρησιμοποιηθούν και να υιοθετηθούν από μικρούς και μεγάλους!

Στόχοι

  1. Ποια είναι η λειτουργία και κανόνες του νου.
  2. Τι είναι οι πεποιθήσεις και ποιες οι κατηγορίες τους.
  3. Πώς θα αναγνωρίσω τι πιστεύω βαθύτερα, ο ρόλος και η δύναμη του οραματισμού και πώς θα μάθω να με αλλάζω ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, την αυτογνωσία και την αυτοκυριαρχία μου δημιουργώντας τα επιθυμητά για μένα αποτελέσματα απαντώντας στη σκέψη βήμα βήμα με συγκεκριμένα εργαλεία και τεχνικές.

Μαρία Λιάτη

Μαρία Λιάτη

Theta Healer®, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Mαρία Λιάτη Ψυχοθεραπεύτρια, Ομοιοπαθητικός και Theta Healer, με σπουδές και προϋπηρεσία σε όλα τα παραπάνω. Έχει εργασιακή εμπειρία σαν Ψυχοθεραπεύτρια και εξειδικεύεται στις συντροφικές σχέσεις, στις αγχώδεις διαταρχές, στις διατροφικές διαταραχές και άλλα! Μπείτε στο προφίλ της και διαβάστε περισσότερα για τη Μαρία!

Διαβάστε περισσότερα