Έχετε φτάσει στον 6ο μήνα και σας απασχολεί η εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του παιδιού σας; Παρακολουθήστε το βίντεο για να βρείτε απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα.

Ερωτήματα για την εισαγωγή στερεών τροφών

«Σε λίγο καιρό θα πρέπει να ξεκινήσει να τρώει τρόφιμα και έχω άγχος. Πότε θα γίνει αυτό; Πώς θα ξέρω ότι είναι έτοιμο; Ποια μέθοδο να ακολουθήσω; Με ποια τρόφιμα θα ξεκινήσουμε; Πώς θα ανταποκριθεί το μωρό μου; Πρέπει οπωσδήποτε να του δώσω ρυζάλευρο;»


Οι περισσότεροι γονείς ξεκινούν να ψάχνουν πληροφορίες για την εισαγωγή στερεών τροφών, αρκετούς μήνες πριν, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλο είναι το άγχος τους.

Εάν και εσύ κάνεις αυτές τις σκέψεις, δες το βίντεό μας και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Την Τρίτη 07/09, η Ολυμπία Βλασερού, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, μίλησε live για την εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή των παιδιών και ταυτόχρονα απάντησε τις δικές σας ερωτήσεις.

Τι συζητήσαμε:
– Πότε μπορεί το βρέφος να ξεκινήσει να τρώει στερεές τροφές;
– Ποια μέθοδος είναι η καλύτερη; Αλεσμένα, σε κομμάτια ή Baby Led Weaning;
– Τι τρόφιμα να προτιμήσω;
– Ποια τρόφιμα δεν επιτρέπονται;
– Τι θα πρέπει να προσέξω;

Διάβασες το ebook για τις στερεές;

Μαζί με το βίντεο, για να αποκτήσεις ακόμα πιο σφαιρική γνώση γύρω από την εισαγωγή στερεών τροφών, μπορείς να διαβάσεις και το αντίστοιχο ebook.

Κατέβασε το ebook:

Πώς θα παρακολουθήσεις το βίντεο;

Γίνε μέλος στo Project Parenting και επίλεξε τη συνδρομή σου για να παρακολουθήσεις, όχι μόνο αυτό, αλλά περισσότερες από 200 ώρες βίντεο και όχι μόνο. Επίλεξε τη συνδρομή που σου ταιριάζει (μηνιάια / τρίμηνη / ετήσια) και κατέβασε περισσότερα απο 4 ebooks τον μήνα, πάρε μέρος σε πάνω απο 6 live συζητήσεις με του επαγγελματίες μας και γίνε μέλος στην καλύτερη κοινότητα γονεϊκότητας!

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Ολυμπία Βλασερού

Ολυμπία Βλασερού

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

Εκπαίδευση Bachelor: Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Χαροκοπείου Πανεπιστημίου,2007-2011 Certification: Vegan Διατροφή, National Centre for Eating Disorders, 2020 Nutrition and Cancer, Wageningen University, 2019 Nutrition,...

Διαβάστε περισσότερα