Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Εισαγωγή Στερεών Τροφών στη διατροφή των παιδιών

Έχετε φτάσει στον 6ο μήνα και σας απασχολεί η εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του παιδιού σας; Παρακολουθήστε το βίντεο για να βρείτε απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα.

Ερωτήματα για την εισαγωγή στερεών τροφών

«Σε λίγο καιρό θα πρέπει να ξεκινήσει να τρώει τρόφιμα και έχω άγχος. Πότε θα γίνει αυτό; Πώς θα ξέρω ότι είναι έτοιμο; Ποια μέθοδο να ακολουθήσω; Με ποια τρόφιμα θα ξεκινήσουμε; Πώς θα ανταποκριθεί το μωρό μου; Πρέπει οπωσδήποτε να του δώσω ρυζάλευρο;»

Οι περισσότεροι γονείς ξεκινούν να ψάχνουν πληροφορίες για την εισαγωγή στερεών τροφών, αρκετούς μήνες πριν, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλο είναι το άγχος τους.

Εάν και εσύ κάνεις αυτές τις σκέψεις, δες το βίντεό μας και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Σε αυτό το βίντεο, η Ολυμπία Βλασερού, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, μας μιλάει για την εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή των παιδιών και ταυτόχρονα απαντάει τις δικές σας ερωτήσεις.

Θέματα συζητήσης:

  • Πότε μπορεί το βρέφος να ξεκινήσει να τρώει στερεές τροφές;
  • Ποια μέθοδος είναι η καλύτερη; Αλεσμένα, σε κομμάτια ή Baby Led Weaning;
  • Τι τρόφιμα να προτιμήσω;
  • Ποια τρόφιμα δεν επιτρέπονται;
  • Τι θα πρέπει να προσέξω;

Διάβασες το ebook;

Μαζί με το βίντεο, για να αποκτήσεις ακόμα πιο σφαιρική γνώση γύρω από αυτό το θέμα, μπορείς να διαβάσεις και το αντίστοιχο ebook.

Γίνε μέλος σήμερα
Ολυμπία Βλασερού

Ολυμπία Βλασερού

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

Η Ολυμπία Βλασερού έχει πτυχίο Διατροφής- Διαιτολογίας, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών.

Διαβάστε περισσότερα