Μπορεί να υπάρξει υγιής και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των γονέων μετά το χωρισμό; Μπορούν οι γονείς να αποφασίζουν από κοινού σε θέματα ανατροφής των παιδιών τους ακόμη και μετά το διαζύγιο; Τι αντίκτυπο έχει η επικοινωνία των γονέων και η σχέση τους μετά τον χωρισμό και το διαζύγιο στα παιδιά τους; Τι σημαίνει τελικά ο όρος συνεπιμέλεια; Τι σημαίνει πρακτικά για τις ζωές των γονέων; Μπορεί η συνεπιμέλεια να είναι υποχρεωτική; Πώς μπορεί να βοηθήσει η οικογενειακή διαμεσολάβηση;

Την Πέμπτη 08/07 στις 21:30, η Μαρίνα Αρπλιά, ιδρύτρια του Project Parenting, συζήτησε live στη σελίδα μας στο Facebook με τη Μάρθα Μαρκάκη, δικηγόρο – οικογενειακή διαμεσολαβήτρια, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Markaki Mediation Services για τον σύγχρονο τρόπο υποστήριξης των γονέων και των παιδιών στη δύσκολη περίοδο της διάστασης και του διαζυγίου.

Δες το βίντεο και:
– Θα μάθεις κανόνες αποτελεσματικής επικοινωνίας που λειτουργούν και θα σε βοηθήσουν να διαπραγματευτείς. Με τη διαπραγμάτευση θα πετύχεις αυτό που πραγματικά θέλεις!
– Θα καταλάβεις τι σημαίνει τελικά ο όρος συνεπιμέλεια και τι σημαίνει για την καθημερινότητα της οικογένειας.
– Ανακάλυψε πώς μπορεί η οικογενειακή διαμεσολάβηση να προστατεύσει την οικογένεια σε περιόδους κρίσης.
– Θα μάθεις ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις που ταιριάζουν ειδικά στη δική σου οικογένεια και εξυπηρετούν τις δικές σου προσωπικές ανάγκες.

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Μάρθα Μαρκάκη

Μάρθα Μαρκάκη

Δικηγόρος, Οικογενειακή Διαμεσολαβήτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Μάρθα Μαρκάκη. Είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Αστικό Δίκαιο, εξειδικευμένη στο οικογενειακό δίκαιο και στην οικογενειακή διαμεσολάβηση. Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε αστικές, οικογενειακές και εμπορικές διαφορές (IMC Canada, ΥΔ), έχει μετεκπαιδευτεί στις διαπραγματεύσεις στο Harvard Law School (Program on Νegotiation) και έχει διαπιστευτεί ως Διαπραγματεύτρια (Harvard Law School, Academy of Professional Negotiators).

Διαβάστε περισσότερα