Πόσες φορές έχεις κάνει δίαιτα στη ζωή σου; Πώς σε έχει επηρεάσει μέχρι τώρα στη ρύθμιση του σωματικού σου βάρους, αλλά και τη συνολική σχέση σου με το φαγητό; Μήπως οι ενοχές και το άγχος σου αυξάνονται κάθε φορά που ξεκινάς ακόμη μία δίαιτα;

Η Κωνσταντίνα Κατσανά, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ΕΝΑΝΤΙΑ στη Νοοτροπία της Δίαιτας & δημιουργός του Love your Body τους λόγους που θα δώσουν απαντήσεις στα άλυτα «μυστήρια» γύρω από τη δίαιτα!

  • Θα κατανοήσεις τους λόγους, για τους οποίους η δίαιτα είναι καταδικασμένη να αποτυγχάνει.
  • Θα συνειδητοποιήσεις πως όλες οι κατηγορίες που απέδιδες στον εαυτό σου τόσο καιρό ήταν στην πραγματικότητα οι συνέπειες από την ίδια τη δίαιτα.
  • Θα αντιληφθείς πως το να φροντίσεις τον τρόπο που τρέφεσαι ουσιαστικά είναι κάτι διαφορετικό από το να κάνεις δίαιτα.

Ας ανακαλύψουμε παρέα το πόσο σημαντικό είναι να εστιάζεις στην καλλιέργεια μιας πραγματικά υγιούς σχέσης με το φαγητό! Αυτό είναι κάτι που θα ωφελήσει όχι μόνο εσένα, αλλά ολόκληρη την οικογένειά σου!

Θέλεις να βλέπεις δραστηριότητες και webinars; Γίνε μέλος τώρα
Κωνσταντίνα Κατσανά

Κωνσταντίνα Κατσανά

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

Εκπαίδευση Πτυχίο: Τμήμα Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2014 Μεταπτυχιακό: Εφαρμοσμένη Διατροφή & Διαιτολογία, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2017 Εργασιακή Εμπειρία Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ελεύθερος Επαγγελματίας...

Διαβάστε περισσότερα