Ποιος είπε ότι αν είσαι έγκυος δεν μπορείς να γυμναστείς; Τα οφέλη της γυμναστικής για εσένα και το μωρό σου είναι πολλά και υπάρχει τρόπος να το κάνεις και μόνη σου. Για αυτά μιλούν η Φωτεινή Μελετάκη και Ιωάννα Βαλιώτη!

Η Ιωάννα από το στούντιο της @B•earth/Pre-postnatal yoga/Perinatal services/Hatha yoga και η Φωτεινή απο το @Catis Yoga & Pilates μέσα από το κοινό τους όραμα @b•earth your bondingpath, μιλούν μαζί μας για μια πρακτική που μπορεί κάθε έγκυος κάθε τριμήνου που διανύει μια φυσιολογική κύηση να ενσωματώσει στην καθημερινότητά της.

Απελευθέρωση σε αυχένα, ώμους, πλάτη, μέση, χέρια και πόδια * Θέσεις της λεκάνης για την βέλτιστη θέση του μωρού στην φωλίτσα του!

*** Σε περίπτωση παθολογικής κύησης, συζητήστε το με τ@ν επαγγελματία που σας παρακολουθεί.

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Εκπαίδευση Bachelor: Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, 2007 Εκπαιδευμένη από τον Σύλλογο Βοηθό Μητρότητας Ελλάδας (Greek Doula Assocciation),2016-2017 Εισηγήτρια Περιγεννητικής και Μεταγεννητικής Yoga απο το...

Διαβάστε περισσότερα
Ιωάννα Βαλιώτη

Ιωάννα Βαλιώτη

Εισηγήτρια Γιόγκα, Μαία

Εκπαίδευση Πτυχίο: Τμήμα Μαιευτικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2004 Εκπαιδεύσεις: Εκπαίδευση στην Hatha Yoga (2006) από την Ακαδημία Γιόγκα “Λωτός” και την Λίντα Καπετάνιου. Υoga and...

Διαβάστε περισσότερα