Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

Απόλαυσε τον τοκετό σου & τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα

Η προετοιμασία για τον τοκετό μου & η σημασία της μεταγεννητικής περιόδου

«Πώς θα γεννήσω χωρίς φόβο;» 

«Θα πονέσω;»

«Θα καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά;», «Πως θα αντέξω τον πόνο;»

«Θα μπορέσω να φανώ δυνατή εκείνη την στιγμή;» «Πώς θα καταφέρω να γεννήσω όπως θέλω;» «Γιατί πρέπει να πονέσω για να γεννήσω το μωρό μου» «Πότε θα επανέλθει το σώμα μου μετά από την εγκυμοσύνη;» «Θα νιώσω ποτέ το σώμα μου δυνατό όπως πριν;»

Πολλά τέτοια ερωτήματα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τώρα που αναμένεις το μωρό σου…

Σε αυτό το βίντεο -Απόλαυσε τον τοκετό σου & τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα- θα ξανασυστηθούμε και θα ανακαλύψουμε μαζί το θαυμαστό κόσμο της επιστήμης της yoga και τις δυνατότητες του σώματος και του νου.

Οι παραπάνω σκέψεις και ανησυχίες δεν θα εξαφανιστούν μαγικά αλλά εσύ θα έχεις μια άλλη στάση απέναντι σε αυτές μέσα από την γνώση του σώματος και του εαυτού..

Συζητάμε:

  • Πώς μπορείς να προετοιμαστείς ολιστικά για τη μεγάλη μέρα που θα έρθει το μωρό σου στον κόσμο;
  • Πώς θα είσαι παρούσα στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής του παιδιού σου; Γιατί αυτό είναι σημαντικό να το κάνεις;
  • Γιατί η περίοδος μετά τον τοκετό είναι επίσης πολύ σημαντική και καθοριστική για τον ρόλο μου σαν μητέρα;
  • Τι μπορώ να κάνω μετά τον τοκετό για το σώμα μου που θα με βοηθήσει σε βάθος χρόνου και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής μου.

Σε αυτό το βίντεο -Απόλαυσε τον τοκετό σου & τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα- θα πάρεις τις απαντήσεις που μιλούν στην καρδιά σου και την ελπίδα πως όλα μπορούν να συμβούν όπως τα επιθυμείς.

Γίνε μέλος σήμερα
Ιωάννα Βαλιώτη

Ιωάννα Βαλιώτη

Εισηγήτρια Γιόγκα, Μαία

Η Ιωάννα Βαλιώτη είναι Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια και πιστοποιημένη εισηγήτρια yoga και περιγεννητικής yoga απο την Yoga Alliance USA και έχει εργαστεί τα τελευταία 13 χρόνια με γυναίκες στην εγκυμοσύνη και στην λοχεία. Εξειδικεύεται στην προετοιμασία των εγκύων - ζευγαριών για τον τοκετό και την γονεικότητα μέσω της yoga και βιωματικών σεμιναρίων αλλά και στην αποκατάσταση του σώματος μετά τον τοκετό με ήπιες και επιστημονικά αποδεδειγμένες πρακτικές. Είναι υπέρμαχος του φυσικού και φυσιολογικού τοκετού και προάγει μέσα απο την προσέγγιση της την πνευματικότητα και την ιερότητα του τοκετού.

Διαβάστε περισσότερα