Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, θάλασσα και πολλές εξορμήσεις! Πόσες φορές όμως, έχεις θυμώσει με το παιδί σου γιατί κουβαλήσατε “όλο το σπίτι” και τελικά γκρινιάζει ότι βαριέται και δε θέλει να παίξει με τίποτα, χαλώντας το κλίμα των διακοπών; Πώς μπορεί να βοηθήσει η θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης να ανακαλύψεις τα ενδιαφέροντα του παιδιού σου έτσι ώστε να γίνουν πιο διασκεδαστικές οι διακοπές για όλους; Αν έχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση και κάποια από τα παραπάνω ερωτήματα σε απασχολούν…

Την Πέμπτη 22/07/21, η Μαρίνα Αρπλιά, ιδρύτρια του Project Parenting, συζήτησε live στη σελίδα μας στο Facebook με την Έλενα Παπά, εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτρια του The Key Creative School για το πώς πρέπει να επιλέγουμε δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια των διακοπών, καθώς και για το πώς η Θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης μπορεί να γίνει εργαλείο στα χέρια κάθε γονέα που θέλει να βοηθήσει το παιδί του να ανακαλύψει τις κλίσεις και τα ταλέντα του.

Ακόμη, στο live δόθηκαν κάποιες χειροπιαστές ιδέες για δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των διακοπών, ανάλογα με το προφίλ Νοημοσύνης κάθε παιδιού.
Διακοπές σημαίνει χαρά και διασκέδαση!

Εσύ αγκαλιάζεις το παιδί σου και εμείς εσένα. Γίνε μέλος στην πρώτη ολιστική πλατφόρμα για γονείς σήμερα!
Έλενα Παπά

Έλενα Παπά

Εκπαιδευτικός

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Έλενα Παπά. Η Έλενα Παπά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο τη Κόρδοβα (University of Cordoba, Spain) κάνοντας έρευνα πάνω στα γνωστικά και εκπαιδευτικά οφέλη της Πολλαπλής Νοημοσύνης στα παιδιά. Από μικρή το όνειρό της ήταν μία πιο ισότιμη και ανοιχτή εκπαίδευση. Με όνειρο αυτήν την αλλαγή στην εκπαίδευση ,το 2016 δημιούργησε το The Key Creative School, το πρώτο Σχολείο Πολλαπλής Νοημοσύνης στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα
The Key Creative School

Σε συνεργασία με:

The Key Creative School

Καλωσορίζουμε με χαρά στην ομάδα μας τo The Key Creative School, το οποίο ιδρύθηκε το 2016 από την Έλενα Παπά. Βασικός στόχος τόσο του Νηπιαγωγείου όσο και του KΔΑΠ του The Key Creative School είναι να αποτελέσει έναν χώρο, όπου τα παιδιά ανακαλύπτουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους και βρίσκουν υποστηρικτές στην ανάπτυξή τους.

Διαβάστε περισσότερα