‘’Πότε θα πει τις πρώτες λέξεις;’’
‘’Δεν λέει καλά το Ρ’’
‘’Το παιδί μου δεν δείχνει, τι να κάνω;’’
‘’Πότε θα περπατήσει;’’
‘’Είναι καλή περίοδος να βγάλει τη πάνα;’’
‘’Το παιδί μου πέφτει και σκοντάφτει συνέχεια’’
‘’Έχω παρατηρήσει ότι το παιδί μου επαναλαμβάνει κάποιες λέξεις!’’.
Μήπως ανησυχείς για τα παραπάνω ή για ακόμα περισσότερα; Δες το Live μας και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Την Τετάρτη 28/7/2021 συζητήσαμε τι να περιμένεις από το παιδί σου από 0-5 ετών. Και επειδή ξέρουμε ότι ανησυχείς και θέλεις να βοηθήσεις το παιδί σου δώσαμε τρόπους και λύσεις για κάθε πιθανό σου προβληματισμό.

Τι συζητήσαμε:

  • Αναλύσαμε τα αναπτυξιακά ορόσημα λόγου, ομιλίας, κίνησης και αυτοφροντίδας για ηλικίες 0-5 ετών.
  • Πότε να προβληματιστείς και να αναζητήσεις βοήθεια.
  • Πώς πρακτικά και ουσιαστικά μπορείς να βοηθήσεις εσύ το παιδί σου.
Εσύ αγκαλιάζεις το παιδί σου και εμείς εσένα. Γίνε μέλος στην πρώτη ολιστική πλατφόρμα για γονείς σήμερα!
Θεώνη Καραμπετιάν

Θεώνη Καραμπετιάν

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των expert μας τη Θεώνη Καραμπετιάν, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια. Ασχολείται με παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες, εργάζεται σε ιδιωτικά κέντρα θεραπειών και οργανώνει κατ’ οίκον θεραπευτικά προγράμματα. Έχει δημιουργήσει τη σελίδα @ergotherapy for kids, στην οποία δημοσιεύει γνώσεις και συμβουλές για γονείς και ειδικούς. Είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα
Στέλλα Ζαντίδου

Στέλλα Ζαντίδου

Λογοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των expert τη Στέλλα Ζαντίδου, κλινική Λογοθεραπεύτρια και υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Λογοθεραπείας «Φουρφούρι» στην πόλη της Καστοριάς. Το Φουρφούρι αποτελεί έναν όμορφο χώρο, φιλικό προς κάθε παιδί και την οικογένειά του. Στόχος της Στέλλας είναι η δημιουργία ομάδας, μέσω του τριγώνου παιδί- γονέας- θεραπευτής, για να επιτευχθούν πιο σύντομα και ολιστικά οι θεραπευτικοί στόχοι. Επίσης, οι δράσεις που πραγματοποιεί στον χώρο της, αποσκοπούν στην ενίσχυση της περιβαντολλογικής συνείδησης και της ανάπτυξης της επικοινωνίας και των δεξιοτήτων, μέσα από κατασκευές, μουσική και φυσικά, το παιχνίδι. Αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας, αποτελεί η συζήτηση, καθοδήγηση και στήριξη του γονέα, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για το κάθε παιδί.

Διαβάστε περισσότερα